OKUDUKLARIM -1- RAM OREN/ TUZAK

15 Nisan 2012


Yabancı bir erkek Ramat Haşaron´da varlıklı, iki çocuklu bir kadının hayatına girer. Gözleri kamaşan kadın kendini gizli bir aşkın içinde bulur. Bu hayatında yaşadığı en iyi ve aynı zamanda da başına gelen en kötü şeydir: Yasak aşkı, onu ve sevdiklerini yok edilme tehdidiyle karşı karşıya bırakacak bir girdaba dönüşür.


Tuzak, entrikalar, aşk, tutku ve para -bol para- ile örülen bir gerilim hikâyesi. Basın ve yeraltı dünyası, borsa dehalarının ve hiçbir şeyi olmayanların dünyası hakkında bir hikâye.


Kitap nefes almadan okunuyor, olaylar birbirini izliyor: kaçırma ve cinayet, büyük bir aşk ve hayal kırıklığı, ümitsizliğin eşiğinde bir kadının her şeye rağmen hayatta kalma savaşı.


Her şeyden fazla, Tuzak şaşırarak ve eğlenerek okuyacağınız bir macera kitabı.

(ARKA KAPAK YAZISI)



YAZAR BİLGİSİ:

Ram Oren; Edebiyata ilgisi küçük yaşlarda, lisede kazandığı bir öykü yarışmasıyla başlayan Ram Oren 1936 İsrail doğumludur. Hukuk eğitimi alan yazar, uzun yıllar gazetecilik yaptı. Kitaplarının hemen hepsi çok satanlar listesine giren Ram Oren aynı zamanda İsrail´de önemli bir yayıncıdır. Kitapları çeşitli dillere çevrilen, televizyon ve sinema filmlerine uyarlanan yazar birçok ödülün de sahibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder