TİBET DİN ADAMLARININ NASAYA GÖNDERİLERİ

12 Kasım 2012

21 Aralık 2012 hakkında NASA'nın merkez laboratuarına Temmuz 2012'de bu bilgi ulaştı.


NASA'dan belirttiklerine göre, yakında Dünya Galaksinin SIFIR HATTINDAN geçecektir.
1. Sonbahar ve kış 2012/2013 Tibet'te ve tüm Kuzey yarımküresinde sıcak olacaktır.
21.12.2012'de Dünya tüm güneş sistemiyle birlikte galaksinin SIFIR HATTINDAN geçmeye başlayacaktır.
Bu ise hiç bir enerjinin yayılamadığı, elektromanyetik alanlarının olmadığı ve tüm cisimlerin durgunluğa uğradığı bir ortam oluşturacaktır.

2. Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.

3. Bu karanlığın içinden uzaydan göklerde bir karmakarışıklık gözlemlenecek, bir kaç gün sonra ışık patlamaları başlayacak bu da üç-dört gün sürecektir.
Korkmaya ve kendini yıpratmaya gerek yok. Buna kendini herkes hazırlamalı.

4. Sonra Güneş ışığı yine gözükecektir. Dünya görülür olacak ve eski haline dönecektir.
Hayvanlar Uzay Karanlığını önceden hissedeceklerdir ve deliklere çekileceklerdir. Şehirlerdeki insanlar hissedemeyecek o yüzden kurban gidenler ve aklı hasara uğrayanlar olacaktır. Dünyanın yüzde 10 u o günlerde ölebilir.
5. Bu olaya hazır olunması gerekmektedir, 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödemek.

6. 20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıdır.
İki aylık bir erzak hazırlanmalıdır, zira elektrikler uzun süre devreye giremeyecektir.
Eve su bolca alınmalı, odun ve mumlar hazırlanmalıdır. Evde bir ocak hazır bulunmalı, çünkü elektrikler 21.12.2012'de kablolardan akışını durduracak.
Televizyon ve telefon olmak üzere bir şey çalışmayacak. Karanlık günlerde pencereler kalın siyah örtülerle örtülmeli, onlara bakılmamalı, gözün gördüğü, kulağın duyduğuna inanılmamalı, sokağa çıkılmamalı.
Mecbur kalındığında çok yakın mesafelere çıkılır. Uzak gitmek tehlikelidir, zira kaybolma riski yüksektir.
Bu bilinmeli: objelerden ışığın yansımamasından kaynaklanan sıkı karanlıkta kendi elini görmek bile mümkün olmayacaktır.
Korkmayınız. Kendinizi buna hazırlayın.
7. Güneş ışığı aydınlandıktan sonra şehirlere dönmeye acele edilmemeli, imkan varsa yaza kadar doğada kalınması iyi olacak.
Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2013'de beklenmektedir. O zaman yavaşça elektrikler kısım kısım verilmeye başlayacaktır toplu taşıma araçları da faaliyetine başlayacaklardır.
Martın sonunda Dünya tamamen eski haline gelecektir. Trenler yürüyecek, uçaklar uçacaktır.

8. Dünyanın tüm devletleri, farklı kaynaklardan SIFIR HAT hakkında bilgiler almışlardır, fakat kendi vatandaşlarına yardım ya edemeyecekler, ya da istemeyecekler.
Sivil koruma örgütleri bir şey yapamayacak, zira hiç bir şey çalışmaz olacaktır.
Bu durumda sadece Yaratana güvenin ve de kendinize.

9. Dünyanın SIFIR HAT'tan geçişinden sonra, insanların görüşleri ve yaşamları değişecektir.
Manevi değerler üstün olacaklardır. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecektir.
Birey önemli hale gelecektir.
Ve öyle de yeni bir çağın başlangıcı sayılacak bu dönem insanlığın manevi ağırlıklı ilerlemeye koyulduğu bir yeniçağın başlangıcı olacaktır.



NE DERSİNİZ?????????

6 yorum:

  1. Her devirde insanlar kıyamet ve kurtarıcı beklentisi ile avutulur ve baskılanır.Bu da 21. yy lın saçmalığı...

    Geçen yy' lın son çeyreğide de Nostrodamus' un kehanetleriyle korkutuldu insanlar!

    Takılmayın fazla!

    YanıtlaSil
  2. günaydın nurdan hanım:)))
    bu da bir çeşit inançlara ait şartlandırma diyorsunuz yani.....

    YanıtlaSil
  3. :))Diyorum ki insanların güdülenmesi, belli konulara özellikle korku hissini arttıracak konulara odaklanması; havayı iyice puslandırır! Kurtlar puslu havayı sever...

    Örnek; dünyayı 68 kuşağı olarak etkileyen gençlik hareketi; Beatles,meatles, hippilik, mippilik akımları ile örtülmedi mi? Özellikle hippilik özgür gençlik söylemi ile uyuşturucu ve atıl kalma batağında debelenen bir gençlik tohumu atmamış mıdır sizce?

    YanıtlaSil
  4. size bir arkadaşımın 21 aralık ile ilgili düşüncesini açıklayayım nurdan hanım " o gün dünyanın tüm dengeleri değişecek, özellikle para konusunda ALLAH'ım zenginden alıp bize verecek dengeyi sağlayacak" diyor. Sizce???????

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Yüreğimin İklimi,

    Kenz -(biriktirmek hastalığı-alışkanlığı) yüce dinimizin kaçınmamızı özellikle istediği alışkanlık - kaçınıldığında da toplumsal denge anahtarlarındadır. Eline mal ya da para geçen insanların toplumsal dengeyi korumak için ellerindekini paylaştırmaları "zekat adı altında" dinimizin emirlerindendir.

    Bu dengenin değişmesi -değiştirilmesi için de bir kıyamet tanımlaması yoktur. İnsanın bu konuda aklını başına alması istenir ve bu ancak kendi akıl-yürek- istek üçgeninde belirlenir.

    Dünyanın daha iyi olması için hep kaderi olayları ya da kişileri bekleyenlerin kolaycılığı ya da kaderciliği ile değil - aklını ve yüreğini ortaya koyup, insani değerleri yaşayan ve yaşatan insanların geçireceği değişim ile bu durum mümkün olur.

    Yani evrensel mucize ya da felaket bekleyişi; aklın ve insani değerlerin ortaya konmasının önündeki en önemli engeldir. Kıyamet her an kopabilir.Bunu ancak Allah C.C' nin ancak kendisi bilir; bilgi onun indindedir.

    O nedenle önemli olan insanın gerçek değerlerine sarılı olarak yaşamayı becerebilmesidir.

    Elbette bunlar şahsi düşüncelerimdir; kimseyi bağlamaz :))

    YanıtlaSil
  6. herşeyi kadere yüklememek lazım diyenlerdensin :))) sağol canım. aslında önemli olan o kaderi anlarda bizim seçeceğimiz yönlerdir.Yüreğini dinleyenler eminim ki doğru yöne gideceklerdir.
    sevgiler

    YanıtlaSil