CAMDAN CAMA........

12 Ocak 2013




Sabah sabah ufak bir kahvaltıdan sonra yaptığınız bariz bir işlem var mı? Benim var, eğer tatilse gündelik işime başlamadan önce bir kahve keyfi ve gazete keyfi yaparım. Bu gün de öyle oldu, yağsız pişirilen yumurta, domates, peynir, çay ve çok tahıllı ekmek ile yaptığım kahvaltımdan sonra, elime aldığım kahve fincanı ile camekana oturdum. Hem çiçekleri gözden geçirdim, hem de günlük ne yapmam gerektiğinin planını yaptım. Annem doktora gidecekti, ben de kuaför ve terziye... Sabah odam havalansın diye açtığım camı kapatamadan anam kondu cama:))) malum ufak yerlerde camdan komşu ile muhabbet faslı:))) Arka komşumuz trafik kazası geçirmiş ne benim, ne annemin haberi var!!!! Komşudan al haberi derler ya, bizimki de öyle oldu. Başka bir komşudan aldık haberi. Tabi biz kasım ayından bu yana İstanbul ile şehrimiz arasında mekik dokuduğumuzdan, komşular ile fazla görüşemedik. Annem zaten hemen hemen teyzemi kaybedinceye kadar orda kaldı. Eve geleli 11 gün oluyor daha da demekki kimse ile fazla görüşmemiş, genelde hep akrabalar başsağlığına geldiği için evden de çıkamadı tabii kadın. Komşunun kaza haberini alan ben, hemen babamı bakkala gönderdim, bisküvit ve meyve suyu aldırdım. Akşam üzeri gideriz diye düşündüm. Ama annem beni beklememiş doktordan gelince hemen gitmiş, bana da yarın gitmek farz oldu geçmiş olsun demek için komşuya. Giyinip annem ile çarşıya indik o doktora gitti ben eczaneye uğradım.


  Eczane de DDF uzmanı vardı hemen katalogtan benim kullanmam gereken
ANTİ AGE ürünleri işaretledi, elim genişler genişlemez alacağım kesin.Ayıptır söylemesi mobilya almıştım taksitlerini biraz kolaylamam lazım:)))
Eczacımız BANU hanım çok güler yüzlü bir insan, alışveriş esnasında mutlaka çay ikramı vardır.Almam gereken SOLGAR vitamini alırken, gözüme yandaki ojeler takıldı, elim gitti geldi devamlı...Yeşil tonlara bayıldım, hemen 3 rengini de aldım.
 Kitapçıma uğradım fakat o yoktu, dükkanda bakındım bakındım çıktım. Gümüşçüye uğradım maşallah fiyatlar almış başını gitmiş, bir yüzük 100 milyon OHA YANİ!!!!!! Terziye uğradım diktirdiğim kotumu aldım.
Hemen kuaförüme geçtim, koyu yeşili ben sürdüm, açık rengi ise Ayşen sürdü.





Dostluklarınızın bozulmaması dileğiyle hayırlı akşamlar,




6 yorum:

  1. Alemdir bu komşular bazen kendimizle alakalı bir haberi bile onlardan öğreniriz:)))
    Ojelerin çok şeker ben genelde bu renkleri seviyorum ama hiç oje sürdünmü dersen çıks :)
    Küçükken yüzüme sürüp kuruduktan sonra anneme gösterdiğim günden bu yana hiç sürmedim ne tırnaklarıma ne yüzüme:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dedikodu öylemi:))) maalesef hemde bazen alakasız şeyler konuşuyorlar ve yakıştırıyorlar. Oje bende önceden çok sürmüyorudum. Fakat artık düzenli kullanıyorum.bazı alışkanlıklarımı geçirdiğim ağır bir depresyon olayından sonra değiştirdim.

      Sil
  2. Ojelerinin rengine bayıldım, Mobilya borcu bir an önce bitsin de DDFlerine kavuş en kısa zamanda inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenin için teşekkürler sevda.
      ddf ler fiyat olarak çok pahalı ama birkaç ürününü kullanıyorum çok beğeniyorum.
      sevgiler

      Sil
  3. A ha..yine kuafor :) bu sefer ne renk acaba merak ettim :)..
    Ablacim anlatimin guzel ojelerin rengi guzel(Aysen kirilmasin ama seninkini sevdim ben) ciceklerin de cok guzel..guzelliklerin artsin insallah,guzel bir pazar gunu diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma sevgi ben kuaförsüz olamıyorum resmen aşk yaşıyorum onunla:)))
      Her zaman için boya değiştirme olmaz, arasıra da fönle yetinmek lazım, renk değişmedi ama 1 hafta önce dip boya yaptırmıştım.Ayşen daha genç olduğu için daha cesur tabii renk konusunda, bende severek teolsa o yeşil rengi bir gün kullandım ve az önce bir duş sonrasında yine ağır abla rengine döndüm.Mürdüm rengine boyadım şimdide:))) çiçekler annemin ve benim satın aldıklarım. anakız severiz çiçekleri bir hayvan almaya ikna edemiyorum ikna olsa hemin bir köpek ve kedi alacağım eve güzelim....
      seninde güzelliklerin artsın canım
      iyi hafta sonların olsun.

      Sil