HER ŞEYİN BİR SEBEBİ VAR...

11 Ocak 2013






Güzel bir haftadan herkese merhabalar. Hemen de cuma gününe geldik değil mi:))) sevinmeyen yoktur diye düşünüyorum bu gün için. Hafta tatilinin başlangıcı çünkü:)))
Bu hafta biraz sinirli ve gergindi benim için. Neden? İş yerinde biraz gerildim. Kimseye iyilik yapmayacaksın diyorlar ya gerçekten doğru. İyilik yaptığın yerden veya kişiden ne yazık ki kötülük geliyor. Bizi yıpratan bu tür insanlardan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum. Empati yeteneği gelişmemiş bencil insanlarla çalışmak gerçekten yorucu benim için. Ama bazen ne yazık ki, sinirlerimizin gerildiği noktadan patlaması da an meselesi oluyor. Ben bu hafta haklı olarak patladım. Sonuç mu? Tabi ki insanı tehdit eden bir yönetim şekli ile yönetiliyorsanız eğer, TEHDİT EDİLMEK'tir. İnsanların korkutularak veya tehdit edilerek yapılan yönetim tarzı, belki çocuk yetiştirmekte etkili olabilir ama işyerlerin de, yaşını başını almış insanlar için ruhları tedirgin etmekten başka bir işe yaramıyor. Kin ve nefret duygularını bir anda yükleniyorsunuz. Başlıyorsunuz içinizden sayıp dökmeye.... Alıyorsunuz elinize günlüğünüzü yazıp döküyorsunuz içinizi......
Dün akşam konserde idim. İSTANBUL RADYOSU SAZ SANATÇILARI ve SEDA GÖKKADAR KOLAY sanatçının konseri vardı. Saat 20:00 de başlayıp 22:30 da bitti. Benim için muhteşemdi. Uzun zamandır görmediğim arkadaşım AYLA'yı ve İlkolkul öğretmenimi gördüm.Kahveyi kavururlar parçasını size ekliyorum.




İş çıkışı eve gitmeye fırsatım olmadığı için akşam yemeğimi dışarıda yedim. Üstüne birde çay keyfi yaptım. Sonra konser yerine en yakın olan TRESTAURANT 'ta karar kıldım.







2013 yılı hedeflerinizi not alıyor musunuz? Ben başladım isterseniz sizde ajandanıza böyle notlar yazabilirsiniz.




4 yorum:

  1. İş hayatı boşuna strese bağlı hastalıkların ülser, kalp krizi vs. sebebi değil.

    İçinizde tutmayın ama çok da takılıp kalmayın derim ben.

    İyi bir haftasonu sizin olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan hanımcığım bu takma olayını 12 yıl önce yapıyordum, ama şimdi takmıyorum bir kaç patlama yapıp ardından odayı terkediyorum. Fakat ne yazık ki sizin iş sahibi yaptığınız birisi, size bu uygulamayı yapıyorsa inanın ki lanet diyorsunuz.
      iyi hafta sonu dilekleriniz için teşekkür ederim.
      Sizinde hafta sonunuz güzel olsun.

      Sil
  2. İlk söze bayıldım, ne kadar doğru. İş hayatında maalesef türlü saçmalıklar mevcut, geçmiş olsun diyim. Umarım atlatabileceğin, uzamayacak bir meseledir.
    Konsere gidip güzel zaman geçirdiğine sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İş hayatının tamamı saçmalık inan sevda. Yapmacık ilişkiler var gerçek değil. Konserler hep devamlı olsun diyoruz ama yazları ve kışın sadece birer tane var. bizde elimizden geldiğince değerlendiriyoruz.
      sevgiler

      Sil