BU DA SAYENİZDE SAHİP OLDUĞUM KİTAPLIK...

21 Mayıs 2013


Ben kitaplarımı okuyup elimden çıkardığım için kitaplık sahibi olmayı düşünmemiştim. Taaaaa ki A101 de satılan bu kitaplığı alıncaya kadar. Evimde zaten kitaplık için yer yok, çok zor yer açtım ona. Hemen içini kitaplarımla doldurdum. Daha bir bu kadar da koliler de bekleyen var.Bunların hepsi okunup okullara bağışlanacak kitaplar. Sadece en alt bölüm bağışlanmayacak orada din kitaplarım var.

 Bölüm 1 çalgıcı ve öğretmen biblolarım ile birlikte.
 Bölüm 2 melek ve ALLAH VE MUHAMMED yazılı biblolarım ile birlikte.

 Bölüm 3 melek biblolarım ile birlikte.


 Bölüm 4 buda ve doğum günü meleği biblomla birlikte.


Bahçeden çiçeklerden bir kolaj
Bunlar da TEKİN ACAR'dan aldığım LADY MILLION parfümüm ve VICKY marka koltuk altı, terlemeyi önleyici  sticsi. Her ikisinden de çok memnunum tavsiye ederim.

6 yorum:

  1. Kitaplik dusuncesi dahi mutlu eder mi insani :) evimin bir cok yerinde kitaplarima yer actim hic biri gereksiz olmadigini dusundugum kitaplarim olmasa evimi penceresiz gibi hissederdim heralde..gule gule kullan ablacim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgicigim kitaplar asla gereksiz degil. Senin elinde tutman icin sebebin geriden gelen cocuklarin. Bende bir ara bağış yapmadan önce kitaplari topluyordum baktim alan getirmiyor birde sahipleniyor üstelik bende okullara bağış karari aldim. Bir tane kitaplik sahibi olmam yeter dolsun boşaltılan bir kitaplik olsun benimki. Sevgiler

      Sil
  2. Çok güzel olmuş bence birde abimin kitaplığınıo görseniz kütüphane gibi mübarek :D iyi okumalar herkese

    YanıtlaSil
  3. Kitaplığın ve düzeni çok güzel. Kitaplarını bağışlıyor olman da çok duyarlı bir davranış. O yüzden ayrıca kutluyorum seni.
    Keyifli okumaların olsun.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler AYSIM . Birilerinin de duyarli olmasi gerekiyormus bu konuda. ALLAH da bize nasip etmiş bunu. Sevgiler mirnaklarada sana da.

      Sil