HADİ BANA TATİL KONUSUNDA YARDIM EDİNNNNNNNN..............

28 Mayıs 2013





Karaburun beni terk etti gitti. Bahçeli bir evde yaşadığım için bahçeden kaçmış, geri gelir diye dört gözle bekliyorum ama yok gelmiyor güzelim.
 Yeni okumaya başladığım kitabım ve kahve keyfim. Yanındaki ufak lokumlara aldanmayın el dahi sürmeden geri gidiyor bunlar merak etmeyin.

 Bilgisayarıma kaydetmişim, bu yaz gününde belki yapmak isteyen olur diye yayınlıyorum. Şimdiden kolay gelsin diyorum.
 Bu hafta gececiyim ve artık kapalı olan spor salonuna gitmiyorum. Yaz günleri şehrimizin parkında yürüyüş yapıyorum ve aletleri kullanıyorum.Dönüşte yol üzerindeki markete uğrayıp diyet yoğurt alayım dedim, gözüm yan dolapta bu içeceklere kaydı. Doğadan firması soğuk bitkisel çay çıkarmış. Hemen bir kaç çeşit aldım. İlk bunun tadına baktım. Güzeldi tavsiye ederim.

Bilgisayarım yeniden kuruldu, bu resmi eski dosyaların arasında buldum. Bahçeden olabilir mi acaba diyorum.
Tatile çıkanlar kalpleri dolu dolu istedikleri gibi bir tatil yapsınlar ihşallah ben kısmetse eğer eylülde düşünüyorum karadeniz turumu yoksa gap turumu yapayım karar veremiyorum siz ne dersiniz? Bana ne tavsiye edersiniz?????????????

4 yorum:

  1. bence karadeniz turu .suan tokatta yasıyorum işim geregi ve karadenızi gezmek benımde hayalım ozellıkle trabzon artvın tarafları arkadaslarımdan edındıgım bilgıler ve baktıgım fotograflarla asık oldum ben karadenize

    YanıtlaSil
  2. Sevgili arkadaşım en başta Karaburun a çok üzüldüm. Belki gelir bakalım.. Fotoğraflar yine harika sizin bloğunuza baktıkça içim açılıyor..:))
    Gezi olarak ben karadenizi tercih ederdim.. Gap yine güzel illerimiz var ama ben karadeniz diyorum kesinlikle..:))

    YanıtlaSil