KEDİLER BALIK SEVDİKLERİ KADAR ROKA DA SEVİYORLAR.

22 Mayıs 2013


Akşam hem çay, kitap hemde diyet mısır patlağı keyfim vardı. Papatyaları bakkala ekmek almaya giderken topladım. Nasıl topladım birde bana sorun, bir utandım bir utandım anlatamam. Acaba beni gören ne düşünür derken ancak bu kadar toplayabildim.
 İçime birden papatya sevgisi düştü:)) kimin sayesinde SAHİLDEKİ EV bloğunun sahibi Ayşegül hanım sayesinde... Annem de ben ne yapıyorum diye camdan beni izliyor, eve geldiğim de söz aynen şu
-Şaşırdın galiba sen!!!!!!!!



Sabah kahvaltımızda yukarıdaki gibi aynı mekanda devam etti. Ama bu sefer fesleğen kokuları eşiliğinde oldu kahvaltı. Havalar çok sıcakladı artık klima çalıştırmaya başlayacağız. Geceleri zor uyumaya başladım.


                        Papatyalı nescafe keyfimiz de güzeldi.


Kedileri tabi ki çok seviyorum, ama rokalarımın içinde dolaşmalarını sevmiyorum. Malum kıl tüy olayı.. Ama bahçeli bir evde yaşadığım için bu tür bir olayda kaçınılmaz ne yazık ki...
Sarımsak, maydanoz, domates, fasulye, biber ve patlıcanların arasında bol bol dolaşıyorlar. Her daim gözleyemiyorsun. Yıkarken bol su ve sirke kullanıyorum mecburen. 


Bu da minik minik açan sarı bir yabani çiçek bahçeden.

Bu kolye de çok zaman önce yaptığım bir kolye idi. Arka kapatmalarını takmamıştım, bu gün çarşıya indiğimde NİHAL abla da o işi de hallettim. Aslında DÜKKAN PATİ için yapmıştım ama ben bitirinceye kadar DÜKKAN PATİ kapandı. Tekrar açarlarsa sevinirim. Bu durum da yakında bir çekiliş daha yapmayı düşünüyorum oraya hediye olarak koyabilirim bunu.

Şu an daha önceki okuduğum kitaplar da tanıttığım bir kitap olan
SEN DÜNYAYA GELMEDEN filmini izliyorum.



2 yorum:

  1. Ohh nr güzel resimler bunlar böyle. Hem de çok güzel çekmişsiniz.. O çaydanlık ne kadar harika.. Papatyalar çok güzel çok narin görünüyorlar.. Kedicikler için ise aman gezsin dolaşsınlar sevgili arkadaşım.. İnanın güzelce yıkayıp sirkeledikten sonra evelAllah hiçbir şey olmaz..:))
    Emekli bir Veteriner Hekim olarak söylüyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o yüzden gönül rahatlığı ile sirkeli suya devam ediyorum. Çaydanlık cam bir çaydanlık ve tam bana kadar çay demlemeye iyi oluyor.
      sevgiler

      Sil