YERYÜZÜ MELEKLERİ -3- YILDIZ İNSANLAR

20 Mayıs 2013


Yıldız insanlar için tanrıya şükretmeliyiz. Fiziksel ve fiziksel olmayan galaksilerden gelerek dünyevi yaşamlara büründüler ve " ihtiyaç duyulan" iyiliği yaymak için yaşadılar. Yıldız insanının görevi her ne pahasına olursa olsun nükleer savaşı önlemektir. Bu amaca ulaşmanın yolu, iyiliğin ifade edilmesi ve başkalarına nazik davranmaktır. Yardım işlerini övgü için yapmıyorlar. İnsanların kendilerine nadiren teşekkür ediyor olmasından rahatsızlık duymuyorlar. Hep iyiliğe ihtiyaç duyulan yerdedir. Marketlerde kontrolör, postaneler de katip, bankalarda veznedar ve tüketici servislerinde temsilci olabilirler. Gizli iyilik severlerdir. Dünyevi yaşama dair tecrübesizliklerinden dolayı sosyal açıdan başarısız olan yıldız insanları başkaları tarafından kabul görmediklerini hissedebilirler. Erkek yıldız insanı uzun boylu ve incedir. Dişi yıldız insanı zayıf ve kısa boyludur.Yüzleri ince ve uzun olabilir. UFO ve ET inançları vardır. Yıldız insanların egzotik bir zambak rengi gibi olağan dışı renk veya şekillerde gözleri ya da göz kapakları vardır.
Rahat ve pratik giysileri tercih ederler.Az makyaj yapar, saçları ile oynamayı sevmezler.Teknolojiyi sever ve yeni çıkan cihazlardan ilk edinen onlardır.Çevre düzenleme, inşaatçılık, kuaförlük, manikürcülük, masörlük ve montaj hattı gibi işlerde
çalışırlar.Sembollere, hiyerogliflere ve geometriye düşkündürler.
Şifreli sembollere dayalı reiki'yi benimsemiş olmaları gayet doğaldır.
İlişki değil görev odaklıdır. Evlendiklerinde çok az çocukları olur veya bunu es geçebilirler.Genelde sezaryan doğum yaparlar.Yeryüzü yaşamları boyunca evlenmemek veya çocuk sahibi olmamak üzere anlaşma yapmış ta olabilirler. Şiddet ve çatışmaya karşı nefret gösterirler. Su kaynaklarına yakın yerde yaşarlar. Nazik, çalışkan ve beceriklidirler.
YILDIZ İNSANLAR İÇİN REHBERLİK VE ÖNERİLER
- Küçük iyiliklerin önemli olduğunu unutma.
- Başka yıldız insanları ara. 
- Benzersizliğinin farkında ol. Güzellik anlayışın daha çok iç güzelliğini ön planda tutar. İnançlarına bağlı kal, başkalarına uymak adına yeteneklerini köreltme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder