YERYÜZÜ MELEKLERİ -4- BİLGELER

22 Mayıs 2013


Bilgeler içlerinden ışık saçarlar. Romanlardaki kahramanlara benzerler. Uzun, ipek saçları, oval yüzleri ve etkileyici gözleri vardır. Gözleri ile insanın içini okurlar.Bilgeler, geçmişteki romantik çağlardan kalmış gibi, çiçek desenli şatafatlı kıyafetler giymeyi severler. Bir bilgenin gözlerine baktığınızda derin bir erdem ve aynı zamanda yeryüzü ile insanlığın tarihine şahit olmaktan kaynaklanan bir hüzün görürsünüz. Gözlerinin altında haklı olarak torbalar ve gölgeler oluşmuştur. Bilgeler geçmiş yaşamlarında güçlerini mucizevi tedavilere ve eylemlere kanalize etmeyi öğrenmiş insanlardır. Bilgelerin kasvetli, ciddi, neredeyse hüzünlü bir enerjileri vardır ve katı olabilirler.İnsanlara karşı gerçekçi, sevecen ve sabırlıdırlar. Bilgeler uygarlıkların yok oluşuna ve insanların spitüel inanışları yüzünden katledilişlerine tanık olmuşlardır. Bilgeler yeryüzünde astroloji, wicca, kabala büyücülüğü, paganizm, ayinler, kristal tedavi, bitki bilimi, mum duaları, şamanizm gibi spitüel çalışmalar yaparlar. Bilgeler aynı zamanda tarihe meraklıdırlar. Bilgelerin büyük kısmı kalp rahatsızlıkları geçirmiş veya geçirmekteydi. Sürekli olarak öğretir ve insanlara az ama  öz felsefi tavsiyeler verirler. Çoğu bilge, ruh eşi ile yapacağı sihirli ve mistik evliliğin yolunu gözler. Çoğu zaman ukalalıkla itham edilirler.
Geçmiş yaşamlarında büyücü veya cadıdırlar. 
Eğer istediğin şeyin gerçekleşmeyeceği endişesini taşıyorsan, bunu kendin engellemiş olursun. Enrenden inancının önüne geçen korkuları yok etmesini isteyebilirsin.
Çoğu bilge gibi geçmiş yaşamlarında katı bir dinsel veya ruhsal öğretiye kendini adamış biri olabilirsin. En yaygın kendini adama yolları acı çekme, kendini kurban etme veya cezalandırma, yoksunluk, cinsel perhiz, itaat ve sessizliktir.
Sağlıklı kabul edilebilecek yeminler sadece senin seçmiş olduklarındır, kendine verdiğin sözlerdir. 
Bu yeminleri ve etkilerini kırmak için şu sözleri tekrarla:
" Ettiğim tüm acı çekme  kendini feda etme veya cezalandırma yeminlerini şimdi tüm zamanlar için bozuyorum. Bu yeminlerin tüm olumsuz etkilerini sonsuza dek iptal ediyorum. "
Siyah mum yakıp dolunay zamanı başlayın.
Bilgeler sözün gücünü asla unutmazlar. Ne arzu ettiğinden emin ol ve sonra da sözler aracılığıyla gerçekleşmesini emret. Doğuştan lider niteliklerine sahipsin. 
BİLGELER İÇİN REHBERLİK VE ÖNERİLER.
- Sözün gücünü takdir et.
- Geçmişini takdir et.
- Öfkenin gücünün farkında ol.
- Senin için önemli olan şeyleri öğret.
- Gül ve oyna.
GÜLMEK, MEVCUT VEYA GEÇMİŞ YAŞAMLARINDA BAŞINA GELMİŞ TÜMKALP KIRIKLIKLARINI İYİLEŞTİRMENE YARDIMCI OLUR.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder