YERYÜZÜ MELEKLERİ -5- İÇ İÇE GEÇMİŞ BOYUTLAR VE MELEZLER

23 Mayıs 2013

Birçok kişi bedenlenmiş melek mi yoksa bilge mi olduklarına karar veremezler. 
-MİSTİK MELEKLER
Bir mistik meleğin gözlerine baktığınızda, şefkat görürsünüz.Yarı bilge yarı bedenlenmiş meleklerdir. Sevecen, zeki,  yardımsever ve şefkatlidirler. Küfürbaz, alkolik veya kumarbaz olabilirler ama yine de melektirler. Otoriteye saygı duyarlar. Sık sık özür dilerler. Bunun sebebi kendilerini gerçekten suçlu hissetmeleri değil, daha çok çatışmaların bir an önce giderilmesi istekleridir. Suçluluk duygusu bedenlenmiş meleklerin alanıdır. İnsanların özlerinde iyi olduğuna dair inançlarını korurlar. Kalabalık karşısında rahattırlar. Müthiş bir eğitmen ve hatiptirler. İyileştirme yöntemleri hakkında eğitim vermeye ve mutlu yaşamanın sırlarını paylaşmaya bayılırlar. Melek kehanet kartlarını ve tarot kartlarını kullanmayı severler. 
-ŞÖVALYELER
Şövalyeler meleklerin koruyucu tarafını temsil eder. Güven uyandırırlar, sır saklamayı bilirler, hem sevdiklerine hem yabancılara karşı son derece yardım severlerdir. Sosyal ortamlarda kendilerini rahat hissetmezler.Cömert ve naziktirler ama savundukları değerler tehdit edildiğinde gayet sert ve kararlı olmayı bilirler. İlkelerinden taviz vermezler.İri yapılı güçlü ve kuvvetli olurlar. Egolardan arınmış gururlarıyla dimdik durur; dikkat kesilmiş bir koruma gibi net ve keskin bakarlar. Her şeyi fark ederler.
Bilgisayar oyunlarına; savaş stratejileri, kılıç dövüşleri ve kurtarma öyküleri içeren kitaplarla filmler severler. Bir şövalyenin gözleri, dikkat kesilmiş bir koruma gibi net ve keskin bakar.Asker güçlerinde ve polis güçlerinde görev yaparlar. Hukuk, siyaset, yazım, hitabet, antrenörlük, kampanya yürütme ve liderlik alanlarında iyilerdir.
-MİSTİK YILDIZLAR
Yıldız insanı ve bilgelerin karışımıdır. Öğretileri insanlara stres düzeylerini azaltmaları için faydalı yollar göstererek aslında dünya barışına katkıda bulunmayı amaçlar. Son derece hassastır ve başka insanların duygularındaki enerjiyi hissedebilirler. Sosyal gerginlikle baş etme yolları bilgi ve felsefeleri öğrenmektir.
-CÜCE VARLIKLAR
Yarı bilge yarı bedenlenmiş elemantallerdir. Yeryüzündeki çok sayıda yaşamlarından kaynaklanan. bilgelikleri, hayata dair gerçekçi bir yaklaşımları, doğayla derin bir bağlantıları ve keskin bir espri anlayışları vardır. Ciddi bir eğitmen olmakla şakacı bir karakter arasında gidip gelirler.Bu varlıklar ile çok iyi arkadaş ve hatta sevgili olabilirsiniz. Kızıl saçlı, al yanaklı ve yeşil giysiler giymeye düşkündürler.önemli mesajlar içeren hikayeler anlatırlar.
- DENİZ MELEKLERİ
Suya yakın yaşamak onlar için mecburiyetti. 
% 82 saçlarında kızıl rengin doğal izleri.
% 82 saçlarını uzatmayı tercih ediyor.
% 79 kendiliğinden kıvırcık yada dalgalı saçları var.
% 69 gözleri yeşil renk
% 85 sık sık hatta sürekli susadıklarını söylüyorlardı.
% 80 sıcak havalarda bile üşüyor olmaktan şikayetçiydi.
Turkuaz ve su rengi kıyafetler giymeyi severler. Çoğunun kabızlık sıkıntısı vardır.Yanlarında muhakkak bir şişe su taşırlar. Bünyelerindeki suyu emen kuru meyvelerden uzak dururlar. Ayak parmakları ve topuklarında kuruluk olur. Suya karşı duyarlı olduklarından şişelenmiş suların hangi markasını içeceklerine dair çok seçicidirler. Deniz canlılarına düşkündürler. Sabırla kumsallardaki ya da göl kenarlarındaki çöpleri toplamaya vakfederler.
Çeşitli alt kategorileri vardır.
- Deniz melekleri
Yarı bedenlenmiş ve yarı elemantel olarak, haşarı ve nazik uçlar arasında gidip gelirler.Uyuşturucu ve alkol kullanımı sadakatsizlik ve sabıka kayıtlarına sık rastlanır. Yine de özlerinde çok iyi yüreklidirler.
- Deniz perileri
Tamamen elemantal kökenlidir.Deniz kenarında gün batımı izlerken, tekneyle açılırken veya kumsalda tembellik ederken kokteylerini yudumlamaktan hoşlanırlar.Kamp yapmayı, doğa yürüyüşlerini ve dağlarda göllerin, nehirlerin civarında olmayı severler. Su perileri ve yusufcuklarla özel bir bağları vardır.
- Deniz yıldızları
Bu tür denize adeta çekilirler.Deniz yıldızları kendi başlarına tekneyle açılmayı, yüzmeyi, sörf yapmayı ve dalmayı severler.Yalnız olmayı tercih ederler ama güvendikleri özel birini de yanlarına alabilirler.Denizde geceleri yıldızlı gökyüzünü seyretmeyi severler. 
- Deniz mistikleri.
Deniz melekleri ve bilgelerin bir karışımıdır. Elemantallerin sivri karakterlerini, bilgelerin ciddiyetiyle iç içe barındırırlar. Öğretmeyi severler. Özellikle yunuslar, balinalar, dalış teknikleri, yelkencilik vs.
-Bedenlenmiş yunuslar
Gözleri gri renktir. Deniz alakalı mesleklerde çalışırlar. Son derece sosyaldirler. Uzun ve neşeli sohbetleri severler. 
*****************************************************
Eğer hala boyutunu bilmiyorsan "gelişen ruh" veya "acemi" olabilirsin.





2 yorum:

  1. YAZINIZ ÇOK GÜZEL yeni bloggerci olarak sayfanızı güzel bulduğumu söylemek isterin

    YanıtlaSil