YERYÜZÜ MELEKLERİ -2- BEDENLENMİŞ ELEMENTALLER-

19 Mayıs 2013


BEDENLENMİŞ ELEMENTALLER
Bu grubun üyeleri çoğu zaman kızıl saçlı olurlar ve yüzleri al al ya da çilli olabilir.
MELEKMİ ELEMANTEL Mİ?
1. Kurallar hakkında  ne hissediyorum?
Bir bedenlenmiş meleksen genellikle kurallara uyarsın ve uymayanlara da kızarsın. Ancak bir bedenlenmiş elemantal ise kurallara katlanamazsın ve bunlara tahammül eden insanları da enayi olarak görürsün.
2. Gözlerimde kurnazlık mı var?
Elementaller eğlenceyi severler. Sık sık fiziksel şakalar yapar ve sürekli dalgacıdırlar. Bedenlenmiş melekler ise ciddi ve nazik olurlar.Bir bedenlenmiş elemantelin gözlerine bakınca haşarılık ve oyunbozanlık ışıltısı görebilirsiniz.
3. Ne tip kanatlarım var?
Meleklerin kanatları kuş tüyündendir. Çoğu elemantelin ise kelebek veya yusufcuk benzeri kanatları vardır. Kanat tipini belirlemek için kürek kemiklerine odaklan ve zihninin gözüyle kanatlarının geniş mi? kartal benzeri katmanlı mı yoksa kelebekler veya yusufcuklar gibi vızıltılı ve güzel mi olduğunu gör yada hisset. Bedenlenmiş meleklerin iri vücutları yavaş metabolizmaları ve yumuşak kişiliklerine zıt olarak, bedenlenmiş elemantallerin ince vücutları hızlı metabolizmaları ve duyarlı sinir sistemleri vardır. 
4- Bağımlılıklarla ilişkim nedir?
Bedenlenmiş melek eşlerinin bağımlılıklarına ortak iken, elemantaller düpedüz bağımlıdırlar. Elemantallar parti yapmayı sever; melekler ise kurtarmayı. Tek istisnai durum bedenlenmiş meleklerin yemek bağımlılıklarıdır.
5- Mizacım nedir?
Elemantaller dışa dönük, tutkulu karekterleri vardır. Bedenlenmiş melekler ise sabırlı ve sakin olurlar.
DİĞER AYIRT EDİCİ ÖZELLİKLER
Elementallerin sihirbazlarla, cadılarla ve büyücülerle geçmişten gelen ilişkileri vardır. Elementallerin misyonlarından biri de dünyayı aydınlatmak ve güldürmektir, her ne pahasına olursa olsun.Çoğunlukla komedyenlik,oyunculuk, dansçılık ve müzisyenlik gibi eğlence sektöründen meslekler seçerler.
BEDENLENMİŞ ELEMENTALLERİN İLİŞKİLERİ
Elementaller hayvanların ya da bitkilerin arkadaşlığını insanlarınkine tercih ederler.Çevreye saygı göstermeyen insanlara karşı serttirler.Geri dönüşümlü ve doğaya dost ürünleri kullanan, hayvanlara iyi davranan ve doğa anaya saygı gösteren insanlara yardım etmekten çok memnun olurlar. Elementallarin bazı şakaları agresif olabilir, bunun sebebi insanların tüketici yanına saygı duymalarıdır. Elementaller bedenlenmiş meleklere nazaran daha az insan odaklıdırlar.Çoğu yardım işlerinde çalışır.Doğada yalnız başlarına vakit geçirmeye ihtiyaç duyarlar. Utangaç ana sosyal ortamlarda dışa dönüktürler. Bir ilişki onlar için bitmişse bitmiştir.
Elemantellar aynı zamanda kabul görmeye karşı çok duyarlıdırlar bu yüzden kendilerini sosyal olarak güvende hissetmedikçe içe dönük ve utangaç davranabilir, kendi kabuklarına çekilebilirler. Çok nadiren sağlık sorunu yaşarlar.Çokça rastlanan sağlık sorunları depresyon ve astımdır.
DIŞA VURMA VE SİHİR
Elemantellar kayda değer sonuçlar elde etmek için sıkı çalışmanın şart olmadığını niyet ve samimiyetin önemli olduğunu bilirler.Tanıdığım bedenlenmiş elementaller ya bolluk ya da açlık yaratıyorlardı.
ELEMENTALLER VE DOĞA
Uzun süre iç mekanlarda bulunmakta zorlanırlar.Saksı bitkileri ve çiçeklerle dolu bir ofiste çalışmakta çok mutlu olabilirler.Kuş, okyanus, yağmur ve benzeri doğa seslerinin kayıtlı olduğu kasetler dinlemeleri faydalı olur. Bitki ve çiçeklerin hakiki yağları yardımcı olur.Temiz hava ve yürüyüşü severler.Çevre ve hayvan haklarına saygılıdırlar.
FARKLI ELEMENTAL TİPLERİ
-PERİLER
Hayatınızın ve misyonunuzun her safhasında melekler ile perileri yardıma çağırmayı unutmayın.Perilerden günlük yaşantınıza ve tüm hayatınıza zevk ve sihir katmak için yardım isteyin.
-KÜÇÜK PERİLER, ELFLER VE MİNİK KILAVUZLAR
-TEK BOYNUZLU ATLAR
-BEDENLENMİŞ HAYVANLAR
-BEDENLENMİŞ KRİSTALLER
EĞER BİR BEDENLENMİŞ ELEMENTAL İSEN SANA YOL GÖSTERECEK ÖNERİLER.
- Doğada bolca vakit geçir.
- Gül ve oyna
- Bir şekilde duygularını dışa vur.
- Öfke saçma
- Toksinlerden arın.
- Çevreci ol.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder