YERYÜZÜ MELEKLERİ

16 Mayıs 2013



Yıllardır aradığım ama internet te dahi satışı tükenmiş, ibaresi olan bir kitap bu. Okumakta çok geç kaldığım bu kitabı, akşam tesadüf ilk defa kendisi ile tanıştığım AYNUR hocam da buldum. Kendisi (kitaplarını pek emanete vermeyi sevmeyen bir insan olarak) beni kırmayıp verdiği için müteşekkirim. Ben bu kitabı özet halinde size aktarmaya çalışacağım. Daha önceki yazılarımda size bir test vermiştim, işte o test bu kitaptan... 

YERYÜZÜ MELEKLERİ
DOREEN VİRTUE

BÖLÜM 1 YERYÜZÜ MELEĞİ MİSİN?
Herkes öğrenmesi ve olgunlaştırması gereken şahsi bir görevle dünyaya gelir. Her birimiz hayatımız boyunca sabır, bağışlayıcılık veya şefkat gibi duyguları geliştirebiliriz.
Kilo sorunların veya ilişkilerinde, ilgili yolunda gitmeyen şeyler olduğu halde sen sürekli başkalarını tedavi etmek onlara yol göstermek ve yardımcı olmak için çabalıyorsan ve bu konuda başarılıysan bir yeryüzü meleği olabilirsin. Son derece duyarlı biriysen ve şiddetin her türlüsünden rahatsızlık duyuyorsan bir yeryüzü meleği olman son derece mümkün.
Her insanın içi aynıdır.
Yeryüzü meleği olmayan insanlarsa sadece kendi gelişimleri, huzurları ve keyifleri için yaşamaktadırlar.
Bedenlenmiş melekler
Elemantaller
Yıldız insanları
Kiracılar
YERYÜZÜ MELEĞİNİN ÖZELLİKLERİ
- Kendilerini başkalarından farklı, ayrı veya yabancı hissetmek.
   Farklı olmak güzel.
   Kendim olmak güzel.
   Ben böyleyim.
   İnsanların beni sevmelerini sağlamak için çabalamam gerekmiyor.
- Başka insanlara, kimyasallara ve her türlü şiddete karşı aşırı duyarlılık.
   Kalabalık içinde rahatsızlık duyarlar. Çünkü insanlardan gelen duygular ve fiziksel duyumlar onlara ağır gelir.Hoşlanmadıkları yada alerjik tepki gösterdikleri için,
     Besin maddelerinde,
     Temizlik ve tuvalet malzemelerinde kimyasallardan uzak            
     durmayı öğrenmiştir.
     Her türlü şiddet onu tiksindirir.
     Tartışmalar.
     Medyadaki olumsuz haberler.
     Şiddet içerikli filmler.
     Fazla duyarlı olmaları yardımlarına nerede ihtiyaç duyulduğunu       sezmelerini sağlar.
     Başka insanlarla birlikte olmakta zorlandığım için en iyi yalnızken çalışabiliyorum.
- Güçlü bir kararlılık duygusu
- Geçmişlerinde sorunlu ilişki modelleri
   Çoğu zaman duygusal olarak yetersiz veya istismar edici      ebeveynler tarafından yetiştirilmişlerdir. Ailede kendilerini üvey evlat gibi hissederler.
- Yabancıların onlara sorunlarını ve hatta özel hayatlarını anlatmaları.
    Sizde insana güven veren bir şey var derler. Çünkü vücut dillerini güven verecek şekilde kullanmayı öğrenmişlerdir. Başkaları en mahrem detaylarını bunlara anlatırlar.
- Kronolojik yaşlarından daha genç göstermek.
   Çoğunlukla kronolojik yaşlarından daha genç gösterirler. Buradaki tek istisna saçlarına erken ak düşen ve surat ifadeleri daha olgun gösteren BİLGELERDİR.
- Muhtemelen geçmişlerinde kişisel ailevi bağlılıkları vardır.
  Yemek, uyuşturucu, alkol, sigara, ilişkiler veya hepsi birden bazı yeryüzü meleklerinin farklı hissettikleri veya yaşam misyonları gözlerini korkuttuğu için duydukları acıyı dışa vurma yollarıdır. 
- Tek Kulakta çınlama

BÖLÜM 2 BEDENLENMİŞ MELEKLER
Bir bedenlenmiş meleğin gözlerine baktığınızda saf ve karşılıksız sevgi görürsünüz.
Bedenlenmiş Meleklerin Özellikleri:
- Sevimli ve kalp şeklinde suratları olur.
- Sık sık özür dilerler
- Meleğe benzerler( ister erkek ister dişi olsunlar)
- Kavisli dudakları ve ceylanın ki gibi iri gözleri masumiyet ve sevgi yansıtır.
- Aşırı iştah ve kilo problemleri vardır.
-Belirli bir burçtandırlar: boğa, aslan,  akrep veya kova
- Öğretmenler, uçuş görevlisi, hemşire ve danışman gibi profesyonel yardımcılar olurlar,
- Saçlarının rengini değiştirirler.
-İnsanlara çok güvenirler.
-Hayır demekte güçlük çekerler ve başkaları kendilerine yardım edince suçluluk duyarlar.
- Melekleri severler ve melek heykelleri, kitapları, mücevherleri vb.
koleksiyonları yaparlar.
- Fazladan koruyucu melekleri vardır.
- Çevrelerindeki büyük aura sebebiyle hep al aldırlar.
- İnsanların kabiliyetlerine aşık olurlar ve başarıya ulaşmaları için o kişilere yardım etmek isterler.
- Bağımlı ve alkolik kişilerle yıpratıcı ilişkileri olur.
- İlişkileri normal insanlardan daha uzun sürer.
Bir melek insan şeklinde birden fazla yaşam sürmüş olabilir. Çoğu bedenlenmiş melek sağlık problemleriyle karşılaşır; özellikle rahim kanseri, kronik yorgunluk sendromu ve jinekolojik problemler. 
Bedeninizi iyileştirin adlı kitabın yazarı LOUIS L. HAY kadınların sağlık problemlerinin "kendi kimliğini ve dişiliğini reddetmekten" ve tümörlerle kistlerin " eşinin bir bir acısını dindirmekten ve dişi egoya alınan bir darbeden" kaynaklandığını söyler. 
ENERJİ-KİLO-BESİN
Bedenlenmiş meleklerin enerji koruma ve temizleme tekniklerini uygulaması gerekir.Enerjilerine sahip çıkmak bedenlenmiş meleklerin canlılıklarını arttırmak için yemeğe başvurmalarının da önüne geçer. Bedenlenmiş melekler için yemek kendilerini yabancı hissettiklerinde bu dünya ile bağ kurmalarının bir yoludur ve özellikle patates cipsi ile patlamış mısır gibi yiyecekler stresten kaçışı sağlar.
KORUNMA
Bir başka insana yardım ederken " enerji ceketini " giymen gerekir.
Bir başka deyişle, birinin duygu ve düşüncelerini temizlemesine yardım ederken, bıraktıkları toksin maddeler çevrelerindeki insanlara bulaşabilir.Bu yüzden korunma teknikleri öğrenmelisin.
Her yardım ve iyileştirme seansından önce bunu yapman gerekir. Seanstan önce kendini korumayı unutmuşsan bunu seans sırasında da yapabilirsin. Seans sonunda da temizlenmelisin. Kendini koruyucu bir ışık ve enerji katmanıyla çevrelemek niyeti bile bunun gerçekleşmesini sağlar. Bu ışık meleklerinin özüdür, seni çevrelemesi ve koruması  için çağırdığın yaşayan, seven, düşünen varlıktır.
BEYAZ IŞIK: Bu ışık, çevrendeki melekleri çağırarak seni aralıksız korumalarını sağlar. melekler seni koruyacak ve güvende olduğunu garanti altına alacaklardır.
PEMBE IŞIK:  Sorunlarıyla saplantılı olumsuz bir insanla birlikteysen çağırılacak ışık budur.Pembe ışık seninle konuşan herkese ve aynı zamanda kendi içinde sevgi dolu bir enerji gönderir. Bu pembe kalkanın içine sevecen düşünce ve enerjiden başka hiç bir şey sızamaz.
ZÜMRÜT YEŞİLİ IŞIK: Kendi fiziksel vücudunda herhangi bir dengesizliği iyileştirmek istiyorsan kendini bu ışıkla çevrelenmiş olarak gör ya da hisset. Vücudun iyileştirici bir ışığa ihtiyaç duyduğunda bu ışığı emer.
MOR IŞIK:  Kendini, spiritüel frekansını yükselten muazzam bir mor ışığın içinde düşünmek sorunlarını aşmanı ve ilahi kılavuzluğun en üst düzeyiyle iletişim kurmanı sağlayacaktır. Mor ışık aynı zamanda tüm düşük enerjileri, varlıkları veya yeryüzüne hapis olmuş ruhları uzaklaştırır.
GÖKKUŞAĞI IŞIĞI:  Kendini gökkuşağının tüm renklerinden oluşmuş bir ceket giyerken gör ya da hisset. Bu sayede kendinin veya başkalarının enerjilerini iyileştirme yeteneğin artar.
TEMİZLEME

Her iyileştirme  seansından sonra ya da ne zaman yorgun hissedersen enerji temizleme tekniklerini kullan
- Tellerini kesmek: Tüm danışanlar sana görünmez teller bağlarlar ve seans sonunda enerjini çekerler.Telleri kesmek için, yüksek sesle ya da zihninin içinden şunları söylemen yeter.
" Baş melek michael, lütfen bana gel ve enerjimle canlılığımı tüketen korku tellerini kes."
İsteğine sebep olan korkuları serbest bırakmak için baş melek michalden yardım dile.Baş melekler kendilerini çağıran herkese anında yardım edebilirler. 
- Deniz tuzu ve banyoları yapmak: Yakında yüzecek deniz yoksa onun yerine deniz tuzu ile sıcak su dolu küvette yıkanın. Saf tuz toksik enerjileri gözeneklerinizden dışarı atar.
- Doğa ile bağlantı kurmak: Bitkiler zihinsel, duygusal ve fiziksel vucütlarımızdan olumsuz toksinleri çekerler. Yorgun hissettiğinde bir yürüyüşe çık. Ayrıca yatağının yanında bir saksı içinde bitki bulundur. Böylece sen uyurken bitkiler enerji temizleme işini görürler.
KARARLILIK
Bedenlenmiş melekler öyle bir iyimserdir ki, çoğu zaman hayır demeyi beceremez. Çoğu zaman yardım istedikleri için özür dilerler ya da bu isteklerini hiç dile getirmezler ve sonradan kimse onlara yardım etmediği için gücenirler. Para konusunda genelde vericidirler ve alma eğilimleri çok azdır.Bu dengesizliği düzeltmeye yarayacak onaylamalar şunlardır. 
" olağanüstü şeyler alıyorum"
" almama ne kadar müsaadeedersem, başkalarına o kadar çok yardım edebiliyorum."
BEDENLENMİŞ MELEKLERİN ÖZEL YAŞAMLARI  
Romantik ilişkilere girmekte ya da arkadaş edinmekte nadiren güçlük çekerler.Ancak tatmin edici ilişkiler kurmakta zorlanırlar.
Genelde bağımlılara aşık olur ve onları iyileştirmeye çalışırlar.
Arkadaşlıklarında ise danışman rolünü üstlenirler. Mesela saatlerce arkadaş sorunlarını dinlerler, kendi sorunlarını anlatmak istediklerinde arkadaşları sohbete son verir. Bu da onların alma verme dengelerini bozar.Yaşamları boyunca başlarından bir çok evlilik geçebilir.Aile yaşantılarında kendilerini üvey evlat olarak hissedebilirler. İlişkilerini bitirmekte zorlanırlar. Kendileri de terk edilme korkusu yaşarlar. İlişkilerinde sessizce acı çekerler. Bedenlenmiş meleklerin kurduğu ilişkiler genelde tek taraflıdır, daima yardım eden olup hiç yardım edilen olmazlar. Bir ilişkide hiç kimse kurban değildir herkes bilinçli ya da ruh düzeyinde seçilmiştir.
Bedenlenmiş melekler genellikle yardım mesleklerine yönelirler. Gruplarla çalışmaktansa bireysel çalışmayı severler. İnsancıl bir çalışma ahlakı olduğu için büyük şirketlerde çalışmaya uygundur. Ahlaklı olmayan patronlar veya firmalar için çakışmakta zorlanırlar.
Eğer bedenlenmiş bir meleksen, aşağıdakileri yaptığın sürece yeryüzünde huzurlu ve başarılı bir yaşam sürersin.
- Özellikle birilerine yardım etmeden önce kendini enerji ve ışıkla koru.
- Evet demeden önce bekle.
- Özür dileme alışkanlığının yerine pozitif ifadeler kullanın.
- Kan dolaşımına yardımcı olacak egzersizler yap.
- Verme ve alma kotalarını dengede tut.
- Misyonuna ket vuran kuralları boşver.
- Çekinme
- Yardımları sıcakkanlılıkla kabul et.
- Oyun oyna

KİTABIN GERİSİ BİR SONRAKİ YAYINDA.........



4 yorum:

  1. Merhaba,
    Bu yazı ilgimi çekti Yıllar önce fotokopisini ele geçirdiğim bir kitaba çok benziyor ( Walkingler). Çok yakın bir arkadaşım böyle yani bir walking. Ne doğmuş nede doğdurulmuştur. Yeryüzü görevlisidir. Kitabın tamamını okuma şansını verirseniz çok sevinirim. :-) Sonsuz sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Az önce bedenleşmiş bir melek olduğumu öğrendim

    YanıtlaSil