BU SABAH GÜNE PATİLİLER VE TOYNAKLILAR İLE BAŞLADIM:)))

12 Ağustos 2013


Bu gün sabah kalktım, el mahkum iş başlıyor gitmesen olmaz. Kahvaltılık müslimi tarçınlı yoğurt ile karıştırdım bahçeye asma altına gidip orada yiyeyim dedim. Tam oraya ulaştım bu patili duvardan demirden uzattı burnunu melun melun bana bakıyor. Tekrar mutfağa döndüm biraz ekmek aldım, parçaladım sabah kahvaltısını birlikte onunla yaptık, o ekmek ben müsli yedim.


Giyinip durağa geçtim servisi bekliyorum, karşıma bu toynaklı çıktı.


Sonradan bu toynaklılar geldi. sağdaki dişi bir kıvırıyor bir kıvırıyor anlatamam size:)))


İş yerine gittim masanın üstünde beni bekleyen sarı bir baret ile karşılaştım:))) İş güvenliği yasalarına göre artık depo içinde dolaşırken bizim de giymemiz gerekiyormuş. İlk denemeyi üniversite stajerimiz, Endüstri Mühendisi Görkem yaptı:))
Fabrikanın çatısı yakın zamanda değişecek bunun için takacağız el mahkum......


İş çıkışı kumar (10 numara) oynamak için çarşıya indim. Kipaya uğradım, uzun zamandır raflarda gözüme çarpan bir dergi vardı onu aldım. Özsüt' e uğradım, hem başsağlığı diledim ( işletmecisi vefat etti) hem çayımı yudumlayıp dergiyi karıştırmaya başladım.


Dikkatimi bereket kesesi çekti, hemen yapmam lazım...


Dergi bu kesinlikle tavsiye ederim...


Almak istediğim köpek cinsi bu..
Resim http://ipola.ru/post287046716/ sitesinden..


4 yorum:

  1. Ben rejimi falan bıraktım müsli yemekten içimde müsli ağacı çıktı, anneniz fakültede mi ameliyat olacak, haberleşelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili s,iyah kuğu el mahkum yiyorum. çok kilolu bir insanım maalesef, çalışma hayatım hareketsiz.eğer müsli değil de yemek yersem daha çok alacağım.
      Annem selimiye ünitesinde kısmetse ameliyat olacak, daha henüz ameliyata girip girmeyeceği belli değil, 26 sı tetkikler yapılacak.
      sevgiler

      Sil
  2. Merak ettim bu dergiyi bakacam en kısa zamanda.Burada ben parayı çeken rengi mor biliyordum, en iyisi iki kese hazırlıyım ben garanti olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mor renk cüzdan da da var, dergi de mor renk niyet ettikten sonra davetin çağrının ve teslimiyetle beklemenin, kabulün rengini temsil etmektedir diyor.
      sevgiler

      Sil