İZLEDİKLERİM -9-

17 Ağustos 2013

Geçen gün işyerin de arkadaş köyden susak getirmiş, al bunu senin boyacına götür, bana boyasın dedi. Susak aşkına bende boyacıma akşam yemeğinden sonra kahve içmeye gittim, hem de susağı götürdüm, kaça yaparsın diye sorduk 25 TL dedi, arkadaşa telefon açtım bak bu kadarmış dedim, ola ki sonradan itiraz eder pahalı der filan ne olur ne olmaz onay alalım dedim. Okey dedi şimdi boyacımvsusağa zenci kız resmi çizecek boyayacak. Eh gitmiş ken yukarıdaki kahveleri ve demirhindi şerbetini de içi verdik.


Bu da benim LATTE keyfim. Evde bulunan malzemeler ile hazırlıyorum hemen, yağsız süt, çubuk tarçın, birkaç karanfil, bir kaç kakule, biraz toz zencefil kaynatıp üstüne toz tarçın serpip içiyorum. Bu akşam bayağı boş vaktim vardı herhal de 2 film birden izledim. İlki korku filmi , adrenalin yaratan filmleri severim. 13 ESRAR Filmi, diğeri de romantik olan AŞK LİMANI - SAFE HAVEN filmi idi, çok beğendim.






Anasının kopyası gibi güneşlenmeyi de iyi biliyor:)))


Yeni bir rus bloğu buldum bu dekorasyon resmi oradan, genel yapı hindistan temalı, ve yoga üzerine ,özellikle kitap ayraçlarına bayıldım, simli kalemlerle renkli kartonlara bende denemek istiyorum.
http://shraddha-om.ru/blog/ lütfen ziyaret ediniz.


Bu modellerden renk renk amerikan servisi örüyorlar, farklı modelller de var. İnstagram da bir bayan arkadaş koymuş. Hangi ipten ördüğünü orada açıklamış tıklayınız.


Bu gün 17 ağustos depreminin bizler tarafından unutulmadığı bir gün. ALLAH bu doğa olayında hayatını kaybeden herkesin taksiratlarını affetsin. Mekanları cennet olsun.... 

4 yorum:

  1. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    254. takipçiniz benim.
    Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://http://whiteglaze.blogspot.com/2013/08/beyaz-srn-buyuk-cekilisi.html
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz, çekilişiniz de hayırlı olsun.
      sevgiler

      Sil
  2. Tamam buldum buldum.. Bu resmi de kopyaladım.. Zormuş yahu.. Nasıl yaptın sen kaç tane..:))
    MAşallah diyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özlemciğim ben 1 tane yaptım ardından 6 tane başladım, ekimde kuzenimin kızı evleniyor izmirde ona hediye edeceğim.
      sevgiler kolay gelsin. zorlanırsan yaz yardım ederim.
      sevgiler

      Sil