AH AHHHHHHHHH 15 GÜNDEN SONRA İŞE BAŞLANIR MI????????

09 Eylül 2013

Çay ve şeker tadında günleriniz olsun arkadaşlar. 15 günlük bir izin sonunda bu gün 16:00 da işe gideceğim. Evde oturmaya da bayağı iyi alışmıştım, iyi bir ev hanımı olmuştum diye düşünürken tekrar işe başlamak bana 



Sabah kalvaltıdan sonra annemin ilaçlarını yazdırmak üzere ANA SAĞLIK OCAĞI' na yola çıktım.


Yolda bu güzellere rastladım. 


Bu güzelliği de göz ardı edemezdim.


İlaç işini hallettikten sonra, pazara gitmek için minibüs beklerken Okula bugün başlayan alıştırma turları yapan mini mini birleri izledim...

Pazara indim babama 10 kilo kırmızı yuvarlak biber aldırdım, yarın doğrayıp kaynatıp kırmızı biber salçası yapacağım. Demek ki benim kışlık işler daha bitmemiş. Pazar çıkışı KİPA'ya uğradım. Kara buğday aradım bulamadım:((( nerde bulacağımı bilmiyorum. Yine kitapsız çıkamadım 3 tane de yeni kitap aldım.

BARESSO da çayımı yudumlayıp çıktım, kumpircideki tereyağa verilmiş hayvan şekli dikkatimi çekti....




Bu benim bahçedeki yavrulardan biri, maşallah iyi bakmışız bayağı serpildi, ıslatıp bıraktığımız ekmekleri yemekle meşgul kendileri pek pas vermedi, zaten yabani de kaçıp duruyor:)))












MUTLU, BEREKETLİ, SAĞLIKLI, BOL KAHKAHALI BİR HAFTA DİLİYORUM HERKESE





6 yorum:

  1. Küpe çiçeği nasıl ilgimi çeki anlatamam sende çok nostaljik anlatıyorsun resimleri de güzel çekiyorsun canım çekiyor yapma böyle :)

    Kitap yorumunu isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. resimler konusunda ciddi isen eğer yeni fotoğraf makinası almayı düşünüyorum sevgi:)))
      elimdeki kitap bitsin hatırlat bana küpe çiçeğini okuyayım hemen. Naşide hanımın tüm okuduğum kitapları güzeldi...
      belki yaşımız 40 kusür olduğu için nostaljik olmuşuzdur:)) oda ruhumuza yansıyor ki kelimelere dökülüyor
      sevgiler canım...

      Sil
    2. Senin her halin yasin guzel yansiyor,resimlehos bence al bilmem ki kitabi oku demeyi unutabilirim yogunluktan yorma kendini yavas yavas..Naside hanimin bende bir kitabini okumustum eskiden adini hatirlamiyoruama yasattigi duygular hala aklimda sevgiler :)

      Sil
    3. naşide hanım iyi bir yazardır..

      Sil
  2. Aahh ahh katılıyorum size .Tatil sonrası işe başlamak zor geldi bana da.Ve hatta yoğunluktan geçen hafta yazacaktım bu yazacaklarımı ama yazamadım bu haftaya kaldı.Çalışmayı seviyorum aslında ama evde olmak tatil yapmakta güzeldi. İyi günler diliyorum.

    YanıtlaSil