HAYAT SANA HİÇBİR ŞEYE GÜVENMEMEYİ ÖĞRETİYOR.

13 Ekim 2013

BAŞLIK GLENN MEADE'NİN KAR KURDU KİTABINDANDIR.




Bahçeden bir papatya karesi ile merhabalar herkese. Nihayet bayram temizliğini bitirebildim. En sevdiğim kısmı okunmamış kitaplarımı tekrar elden geçirmek oldu. Hepsinin tek tek ellemek güzeldi. Bilgisayarımı da bir haftadan bu yana yeni açıyorum. Paslandı diye düşündüm ama paslanmamış:)))
Bu arada eve hırsız girdi. Bizim yeşil kabuklarını ayırıp, ufak bir çuvala doldurduğumuz cevizleri çalmış:))) Başka hiçbir şey çalmamış bizim akıllı hırsız, bayram üzeri cevizi satar para kazanırım diye düşündü herhalde. Bahçeli bir evde yaşayıp köpek besleyememenin sonuçları bunlar ne yazık ki. 


Gün içerisinde çarşıya inerken yakaladığım bir kare, kucak kucağa yatan bu ikili oyun mu oynuyor kavga mı yapıyor anlamadım. Yalnız kovboy külkedisini( gerçek ismi MINCIR imiş kedinin, ev sahibi çağırırken duydum)  boynundan yakaladı ciyak ciyak bağırtıyordu...


Çok doğru değil mi? 

Sonbahar ile bahçede boy gösteren yeni bir çiçek bu sarı güzel de...


Annemle birlikte sabah kahve keyiflerimiz oldu. Ben kahve resmini çekinceye kadar makinanın pişirdiği kahvenin köpüğü kaçtı, cezvede pişirse idim kesin böyle olmazdı. Papatyalar başkası içindi o da zaten kendisini biliyor:)))


Evet çünkü insanlardan uzaklaşır...



Bu haftanın bir günü ise sabahtan öğlene kadar onu mu giysem bunu mu taksam denemeleri, öğleden sonrası ile kuaför faslı ile geçti.


Aynı şirkette 5-10-15-20-15 yıl çalışanların plaket törenine idi bu hazırlık. Ben şirkette 15 yıllık bir eleman oldum artık. (Fabrikada ise 18 yıllık çalışanım)  Bundan sonrası 20 yıl, o da gelişen teknoloji ve değişiklikler sürecinde yaşanır mı bilemem. Allah kerim diyelim, darısı işe başlayan yeni arkadaşların başına .....


Burada da kokteylden ufak bir kare....


SEVGİYİ YÜREKTEN HİSSEDECEĞİNİZ GÜNLERE MERHABA DEMENİZİ DİLERİM..





6 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım :( Gerçekten insanları tanıdıkça insan yalnızlaşıyor. O kadar çok insan karakteri gördüm ki çalışma hayatımda artık yeni gördüğüm tuhaf insanlar karşısında şaşırmamayı öğrendim.

    İyi insanların hayatımızda olması dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun başak hanım. Çalışma hayatı benim içinde, çeşitli insanlar görüp tanımama sebep oldu. En yakınındaki bile seni oyuna getirebiliyor.
      Bu arada antalyalısınız galiba yarı hemşeriyiz.
      sevgiler

      Sil
  2. paylasim cok hos olmus sevgiler♥

    YanıtlaSil
  3. Hz.Ali'nin(k.s)sozleri bir de manzarayi kapatan agac sozu ne kadar da dogru,dilerim ki hayat kucuk papatyalarla suslenir mevsimlik dahi olsa,iyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru bir söz değil mi sevgiciğim. Ben aynen öyle düşünüyorum inan . Hele bu son hırsızlık olayından sonra gerçekten hiç kimseye kapımı açmamaya karar veriyorum yavaş yavaş.
      Sana da hayırlı bayramlar güzelim.

      Sil