İZLEDİKLERİM -18-

12 Ekim 2014




 Filmde anne ve kızının 1303 nolu apartman dairesine taşınmasıyla başlayan paranormal olaylar seyirciye aktarılıyor. Korkunç olayları sonlandırmak için evin kötü geçmişindeki sırları çözmeleri gerekmektedir. 


tüm gezegeni gizemli bir salgın kaplar. İnsanlar hemen ölüme neden olan açık alanlardan korkmaya başlar. Kısa bir sure içinde, dünya nüfusu binaların içinden çıkamaz duruma gelir. Barcelona kaos içine sürüklenirken, Marc kayıp kız arkadaşı Julia’yı bulmak için dışarıya çıkmadan bir yolculuğa başlar.


Kabil'in soyundan gelen insanoğlu, kuşaklardır Yaradan'ın çizdiği iyilik yolundan sapmış, dünyanın tüm güzelliklerini ve nimetlerini sonuna kadar emip tüketerek yeryüzünü yaşanmaz hale getirmiştir. Dahası bir parça et için her türlü ahlaksızlık, hırsızlık, cinayet ve kaos normal hale gelmiştir. İnsanlığın bu sefil hali karşısında Nuh rüyasında, Yaradan'ın kendisini yaşanacak büyük bir tufana karşı uyardığını görür. Yaradan ondan büyük bir gemi inşa etmesini ve yeryüzünde yaşayan tüm hayvan cinslerinden bir çift almasını emreder. Bu gemi aynı zamanda ailesinin de tek kurtuluşu olacaktır. Tufanın yaklaşmakta olduğunu öğrenen sapkın insanoğlu ise geminin içine girmek için Nuh'a karşı saldırıya geçecektir....



2 yorum:

  1. Ozlem anladım uzun zamandır yoktun iyimisin?..film önerilerini seviyorum paylaşım için teşekkür ederim sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgiciğim merhaba güzelim yaz olunca gezmekten pek fırsat olmadı girmeye nete. İzmir ve istanbul arası mekik dokudum düğünler vardı.
      sevgiler

      Sil