OKUDUM -101- 102 - Çİ VE Fİ KİTAPLARI / AZRA KOHEN

10 Ocak 2015


Çok büyük umutlar ile aldığım ama okurken hayal kırıklığına uğradığım 2014 yılında okuduğum son 3 kitaptan 2 si bunlar. Cinsellik içeren kitapları sevmiyorum. Kitabın konusu sapkın bir psikoloğun ve çevresindekileri etkilemesi ile yaşanan olaylar. Beğendiğim yerler tabiki oldu, cinsel sevişmelerin olduğu sayfaları atlayarak okudum. Kitapları yarım bırakmak gibi bir huyum olmadığından bir an önce bitireyim ve 2. ele vereyim diye diye bitirdim.
Öğretiler cinsellik harici güzeldi. Not defterime notlarımı aldım. Ama bu tür cinsellik içeren kitapları kütüphanem de tutmuyorum yazar kusura bakmasın. Keşke öğretilerini masum bir aşkın çevresinde kaleme alsa imiş. Serinin sonuncu kitabı Pİ yi almayı düşünmüyorum.
Altını çizdiğim satırlardan bazıları ; (fi kitabından çi de altını çizdiklerimi deftere henüz geçmedim.)










Okumak isteyenlere keyifli okumalar..



9 yorum:

  1. Cinselliği eden alan hiç bir yazıyı ben de sevmiyorum Özlem abla sevmediğim şeyleri de ne hediye ederim ne debir yerde yer almalarını isterim..senin yerinde olsam vermem ya atar ya yakarım ..evet kitap dahi olsa yok edebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın güzelim, ben yaktım da diğer piyasadakiler ne olacak??? sobaya atacağım bu akşam emin ol tavsiyene uyuyorum güzelim. bu arada sana mail attım eline geçti mi ? ben blogta 2015 okuduklarım açayım dedim ama beceremedim? ufak bir dokunuş yaparmısın ablana????

      Sil
    2. Yok ablam mail gelmedi bana bir daha yaz istersen ..sen sendekini yok et gerisi okuyanin iradesine kalmış :)

      Sil
  2. Bu tür kitapları ben de sevmiyorum. Bende de var öyle bir iki kitap. Masum aşk hikaesi diye aldığım, ama bambaşka çıkan kitaplar. En komiği de Sihirli Çıkrık serisiydi. Belki okumuşsunuzdur. Örgü ören insanların çevresinde geçen bir seri güyya. Ama okuduğumda bayağı bir cinsellik olduğunu gördüm. Aldım okuyayım bari dedim ama o üç kitap nasıl bitti bana sorun. Atsanız atılmıyor, satsanız satılmıyor. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğiniz kitabı okumadım ama ben sevmiyorum bu tür kitapları. Geçen instagramda tartışması vardı ne yani seviştiler deyip bırakacak mıydı diye? bence yazarlar o konuya hiç girmemeli bile böyle bir yazarı aydınlanmış bir yazar olarak kabul edemiyorum ne yazık ki.
      Sevgiler

      Sil
    2. Kesinlikle katılıyorum size. Her şeyin bir dozu olmalı bence. Fazlası çirkinleştiriyor. O tür kitaplar erotik kategorisinde sınıflandırılmalı. İnsanlar da ne aldıklarını bilmeli. Sevgiler...

      Sil
  3. Benim alınacaklar listemdeydiler ama tavsiyenize uyup almaktan vazgeçtim kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle alamyoın bence, türk toplumunun aile yaşamına uygun değil.,
    Sevgiler

    YanıtlaSil