CAHİL İNSAN GÜLÜN GÜZELLİĞİNİ GÖRMEZ GİDER DİKENİNE TAKILIR

07 Şubat 2015


Herkese merhaba. Özlendim mi bilemiyorum ama döndüm. Laptopum bozuldu 3 hafta tamirde kaldı.
Bu arada 10 gün önce annem kalp krizi geçirdi, acil ambulansı ile Çorlu'ya gönderildi.


3 Damar tıkalı imiş, acil yapılan anjiyo sonucu 2 damara stent takıldı, bir damarda balonla açıldı. Yoğun bakım dahil 3 gün REYAP hastanesinde idik.


Biliyorsunuz babamda rahatsız. Geçen akşam böyle bir kare yakaladım. Yatağından kalkmış, gelmiş annemin elini tutuyor, ikinci baharlarında birbirlerine destek oluyorlar. Çok mu seviyorsun diyorum, ÇOKKKKKKKKKKKK diyor.





Ocak ayında okuduğum kitaplar hepsi birbirinden güzeldi, açıklamalara giremiyorum, kusura bakmayın toplu geçiyorum.


Bu arada vakit buldukça örüyorum, diz battaniyesi başladım. 


Çok yorgunum, çünkü sabah çok erken kalkıyorum 5:30 gibi ayrı ayrı iki tepsi kahvaltı hazırlıyorum, ilaçlarını veriyorum. Bu aralar misafir ağırlıyorum çokça, akrabalarım başka şehirlerde yaşıyor, onlar geliyor, eş dost geliyor. Kitap pek okuyamıyorum, en son KIZIMI KURTARIN kitabı sonlarda olduğum halde bitmedi. Şimdilik bu kadar hoşçakalın...



10 yorum:

  1. Rabbim mükafatların en güzelini versin ablacım..bu birbirini hala çok seven ve belli ki daha da çok birbirine ihtiyaç duyan iki insana ettiğin hizmet karşılıksız kalmayacaktır inşaAllah..sana kolaylıklar anne ile babacığına şifalar afiyetler diliyorum..ve evet özlendin tabii ki :)

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun Özlem Hanım, bu dönem gelip kapınızı çalmayan sıkıntı kalmadı. Ancak sizi yıkmayan dert güçlendirirmiş derler. Dilerim hem anne hem de babanız daha sağlıklı olarak tezlikle ayaklansınlar. Siz de bir nefes alabilin.

    Onları elele yakaladığınız kare, çok derin, üzerinde saatlerce konuşulabilecek ve felsefe üretecek kadar anlamlı olmuş. Samimiyetle ellerinize sağlık; çok da duygulandırdınız beni.

    Allah onları birbirine ve size çok görmesin; ömürleri uzun, huzurunuz hep yerinde olsun.....

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim nurdan hanım. O kare benim için tarihi bir andı, çünkü ilk defa elele gördüm onları.

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun Özlem Hanım. Annenizle babanızın fotoğrafı beni çok duygulandırdı. Ben babamı kaybettiğimde kızıma hamileydim. Annem sağ çok şükür. Allah ayırmasın inşallah. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Kiyamam yaa ne guzeller el ele,cok gecmis.olsun allah sifa versin ikisinede

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun. Çok güzel bir kare...hepinize sağlıklı,güzel günler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi temennileriniz için teşekkür ederim.
      Sevgiler

      Sil