İZLEDİKLERİM -26-

20 Şubat 2015


Biraz aksiyon biraz duygusal güzel bir film.

Ethan Renner ABD’nin en iyi tetikçisidir.Ama bir doktor kontrolünde yaşamı

 değişir.Çünkü ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır ve ailesiyle hiç zaman 

geçirememiştir.Bu yüzden ailesiyle vakit geçirmek ister.Ama devlet öenmli bir görev 

verir ve hastalığı tedavi etme sözü verir. Görev ise önemli terör örgüt liderini 

yakalamaktır.


Kesinlikle muhteşem bir film...

İntikam duygusunun insana yaptırabilecekleri şeyleri hayal
edebilirsiniz. Robert McCall eski bir özel harekatçı yani Black Ops görevlisidir. Emeklilik günlerinin tadını çıkarıp herşeyde uzaklaşmıştır. Böyle sıradan bir gündeyken bir haber alır çok yakın bir dostunun yani Teri isminde bir kızın Ruslar tarafından
tutulduğunu öğrenir. Harekete geçip onu kurtarmayı başarmıştır fakat Rus mafyanın da bir numaralı hedefi haline gelmiştir.



Labirentten çıkabilecekler mi?

60 kadar yaşıtı olan çocuk kaçırılarak bir labirent'e hapsedilir.Çocukların hiçbiri ismi dışında birşey hatırlamamaktadır.Bu çocukların Glade adı verilen ve hiçbir yetişkinin yer almadığı kasaba'da hepsinin bir görevi vardır.Onlar biryandan bu görevleri yerine getirmeye çalışırken bir yandan da ölümcül bir kaçış içerisine gireceklerdir.



Tom Cruise varsa izlenir derim...

Beş kişi usta bir nişancı tarafından sadece altı el ateş edilerek öldürülür ve tüm deliller gözaltındaki şüpheliyi göstermektedir. Sorgulamada şüphelinin söylediği tek bir şey vardır: “Jack Reacher’ı bulun!”. Böylelikle gerçeği bulmak adına Jack Reacher’ı, şiddet konusunda yetenekli ve saklayacak bir sırrı olan beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya getiren sıra dışı bir kovalamaca başlar.


Sizde severek izleyeceksiniz eminim.

1937 yılında Japonya, Çin'in başkenti olan Nanjing'i işgal ettiğinde resmi olmayan rakamlara göre 300.000 Çin'li katledilir.Çin ve Japonya arasında gerçekleşen savaşta tim şehir bombalanmıştır.Vefat eden yerel papazın cenazesine yeni bir papaz katılır.Manastır öğrencileri ve fahişeler arasında kalan papazın yaşadığı bu ikilem, fedakarlığı ve onuru keşfetmesini sağlar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder