AKŞAM VAKTİ SARDI YİNE HÜZÜNLER ......

26 Mart 2015


Günümüz sevgi dolu olsun..





Bahçeden bahar görüntüleri..
Bu günler de bahçe ile uğraşmaktan et kesiği oldum resmen..


Nisan yağmurları bastırmadan bahçenin kazılması gerekiyordu, bu gün o işte halloldu Allaha şükür.İyi ki de kazmışız şu an yağmur yağıyor... Sonbaharda ceviz ağacından dökülüp, çuvala doldurduğum yaprakları serdim ilk önce bahçeye, sonra komşu Hüsnü amca başladı kazmaya..


Öğlene  doğru böyle bir sofra hazırladık, bahçede hep beraber yedik..


Daha lale bahçesine giremedim, otları kazılacak..


Hayatımda ilk defa şiş ile şapka ördüm, hem de ajurlu... düz, ters örgü biliyorum ama hiç böyle ajurlu yapmamıştım. Gerçi tepe toplaması olmadı ama.. belki sökerim o kısmı. Şapka örgüsünde bana yardım eden http://www.keyfihobi.com/ forumundaki arkadaşlara teşekkür ederim.



Şu an okuduğum kitap...



4 yorum:

  1. Kolay gelsin. Yaparken zor ama sefası güzel olur umarım. Çiçekler harika görüyor. Eh o yorgunluğun üzerine yenebilecek en güzel şeyleri hazırlamışsınız afiyet olsun. Bere de çok güzel olmuş elinize sağlık. Naçizane bir öneride bulunabilir miyim? Tepesini keserken ilmekleri sıfırlayana kadar örmeyin. 10-15 ilmek kaldığında, ilmeklerin içinden ip geçirip büzün. Öyle dikin. O zaman tepesi sivri olmaz. Ama çok düzgün olmuş elinise sağlık.Bana forumu söylemiştiniz. Şöyle bir bakıp çıktım. Boş zamanımda üye olmayı istiyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun beğeni için. Berede bende aynısı yaptım 9 ilmek kalınca büzdüm ama beğenmedim dedim ya sökeceğim o kısmı daha henüz ipi koparmadım.
      Sevgiler

      Sil
  2. Kolay gelsin! Emeklerinizin karşılığı sizlere rengarenk çiçeklerle, kuş sesleri eşliğinde huzur ve mutluluk olarak dönsün:) Laleler harika. Şapka çok cici. Sofranız enfes görünüyor. Afiyetler olsun. Yazarı beğeni ile okurum.Kırmızı Pazartesi en sevdiğim yapıtı. Bu kitabını okumadım ama okumak isterim. Sevgimle❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun sizin bahçe daha güzel, bende öyle yapmak isterim ama mahallemiz romanlara yakın hiç rahat bırakmıyorlar. K,tabı ben beğenmedim yarım bıraktım maalesef.
      Sevgiler

      Sil