İYİ BİR İLETİŞİMDE 3 Y KURALI

19 Nisan 2015


Uzun zamandır bloğa resim koymayı bırakın çekmeye dahi vaktim yok. Anne ve babamın rahatsızlıkları, üstüne yazın gelmesi ve bahçe işleri beni bir hayli yoruyor.


Sıradan bir hafta sonunun özeti, kahve, kek, poğça, elişi ve film keyfi..



Kırmızı lalemiz gelincik gibi açtı...


:))))))))


Nihayet ilk beş şiş denemem şapkayı bitirdim..
Model
sitesinden,

örülüşü

Bitirilişi

Her zaman ki gibi bana bunu örmekte yardımlarını esirgemeyen
http://www.keyfihobi.com/ sitesindeki arkadaşlara teşekkürler..


Komşumuz Golden cinsi köpek almış, adını da yumak koymuş..


Ben kırklardayım ya siz??


Fırsat buldukça okumaya devam ediyorum. Bin muhteşem güneş ve Son tanık kitapları ile ilgili paylaşımımı haftaya yapacağım.




Lalelerimizin hepsi birden açmıyor böyle parça parça açıyorlar..


Kipa 1 Tl günlerinden aldım bu çay bardaklarını, komşuda beğendi ertesi günde ona aldım. İp ile de tığ işi çocuk yeleği başladım bakalım ne zaman bitecek...



2 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Umarım daha iyilerdir. Bahçe işlerinizde de kolay gelsin. Bere çok güzel olmuş elinize sağlık. Golden cinsi köpeklere bayılıyorum. Komşumuzun da var. Çok canayakın oluyorlar. Şu anda ben de Son Şansa Hoşgeldinizi okuyorum. Ama pek beğenmedim. Bu arada ben de kırklardayım :) Lalelere bayıldım. Kekle poğaça çok güzel görünüyor afiyet olsun. Bardaklarınızı da güle güle kullanın. Yünün rengi çok güzel kolay gelsin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma arkadaşım evce yorgan döşek yatıyoruz, grip fena vurdu.Kitap benimde hoşuma gitmedi bıraktım okumayı 2. ele gidecek.
      Sevgiler

      Sil