YARINLARINI ÇALANLARLA DEĞİL,BU GÜNLERİNE ORTAK OLANLARLA YAŞA....

29 Mayıs 2015


Bu hafta nedense yağmurlu geçiyor, çamaşırları bir asıyorum bir topluyorum, bahçede karıkları yabani semizotu sarıyor,bir kazmaya başlıyorum bir bırakıyorum yarım yamalak işler oluyor nedense..


Bu sene okumalarım azaldı, anne, baba rahatsız bahçe ile onlar ilgileniyordu, şimdi onlar yapamayınca bana kaldı. Marketti, ilaç almaktı, temizlikti, yemekti  derken vakit çabucak geçiyor ve yoruluyorum..


Bahçem de sadece ben huzur bulmuyorum demek ki:)) misafirlerim eksik olmuyor nedense...


Komondomun gözlerine hayranım...


Kışın genelde sebze meyve alımını marketlerden yapıyorum. Ama artık yaz geldi pazara gitmek daha zevkli, çünkü hepsi taze taze, mis kokuyorlar, ben de alışveriş sonrası çay ve dondurma molası veriyorum.


Tatile çıkamayacağım ama bu moda girmem lazım, motive olurum belki:))


Dün bakkala gittim, giderken boş arsada, bunlar gözüme çarptı. Dönüşte biraz toplarım dedim ve utana sıkıla topladım:)))


Ben de yalnızlığı sevenlerdenim..


Sardunyalarımızın hemen hemen tüm renkleri açtı, yalnız turuncu açmadı kışın dondu herhalde, yenisini alacağım.


8 yorum:

  1. Bahçeyle uğraşmak iyidir Özlem Hanım; insanın içindeki tüm negatif enerjiyi alır toprağa bırakır. Dilerim evin büyüklerinin sıkıntıları da kısa zamanda biter; keyifli bir yaz geçer.

    Okuma sıklığının azalmasıbence iyi olmuş. Hem okuduklarınızı sindirmeye, sınıflamaya imkan verir hem degelecek yeni bilgilere beyninizde yer açmak için, lüzumsuz veri yükünü hafifletme fırsatı verirsiniz kendinize.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Nurdan Hanım, yoruluyorum ama ardından bir çay yapıp bahçede içmek çok keyifli oluyor inanın.Hstalarım şu an iyiler ama tabii eskisi gibi değiller.
      Sevgiler,

      Sil
  2. Çiçeklerinize bayıldım. Papatyaların yeri bende zaten ayrıdır. Uğraşmanıza deymiş bahçeniz. Kedinizin gözleri gerçekten çok güzel. Burada da kaç gündür hep yağmur var. Önümüzdeki hafta da öyle olacakmış sanırım. Bu akşam kombiyi birazcık yaktım. Evim güneş almadığı için hemen serinleyiveriyor. Ben de sizin gibi yalnızlığı sevenlerdenim. Uzun yıllar çalıştıktan sonra evde olmak bana iyi geldi. O yüzden belki pek kimseleri aramıyorum. Destan gibi oldu galiba :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma güzelim buralarda hep yağmurlu, hatta şu an gök bile gürlüyor. Yalnız iyidir severim ben de sizin gibi.
      Sevgiler,

      Sil
  3. Merhaba ben de Beyaz Sardunya bloğuna bıraktıgınız yorumu gördüm ve blog isminizi begenerek geldim dünyanıza:):):)
    http://hobidelisii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel çiçekler, capcanlı fotoğraflar:)))) Bahçe güzeldir, bahçeli evler daha güzel. keyifli günleriniz olsun:))

    YanıtlaSil