İZLEDİKLERİM -51-

21 Kasım 2015


Polonya'nın küçük bir kasabasından yokluk çektikleri ve maddi durumları olmadıkları için New York'a yerleşmeye karar veren Ewa ve Magda, iki kız kardeştir. Aslında para kazanmak ve kendi hayatlarını kurabilmek için New York'a taşınan iki kız kardeş, Ellis Ada'sın da bir sağlık kontrolünde kötü bir engele takılır. Zira verem olduğu ortaya çıkan küçük kız kardeş Magda, ablasından ayrılarak karantinaya alınır. Şimdi Bilmediği bir şehirde tek başına kalan Ewa, Bruno isimli bir adamın tuzağına düşer. Bruno, kadın ticareti yapan ve insanların zaaflarından yararlanan aşağılak bir adamdır. Kız kardeşini kurtarmak için bu yolda ilerlemeye başlayacak olan Ewa, kendi gücünü topladığında herkesin canını okuyacaktır. 

Kadın vücudunun bir meta olarak kullanılması beni kızdıran bir durum, ne yazık ki bu filmde  de bu mevcut. Sadece konu açısından buraya ekliyorum... izlemek ya da izlememek size ait..

Umudunu kaybetme sakın, gecenin en karanlık anı şafak sökmeden öncedir.
Çoban kayıp koyunlar ağıla dönünce daha da sevinmez mi?  Bütün ruhlar kurtarılabilir. Kendi inancını asla kaybetmemelisin. 



Evan evleri soyulduktan sonra taşındıkları yerde Jessica yeni tanıştığı komşusunun büyük bir sırrı olduğunu keşfeder.



Emekli bir FBI suçlu analisti, garip bir seri cinayet davası için tekrar göreve çağırılır. Dava gariptir çünkü davanın çözülebilmesi için kendi kanını da analiz ettirmesi gerekmektedir.



Orta yaştaki bayanlar bir basketbol takımın da buluşurlar. 

Her ne kadar orta yaşta olsalar da hepsi de gençlik yılların 

da basketbol takımların da yer almış ve başarılı olmuş 

kişilerdir. Bu birleşme ise birer meydan okumadır.



Küçük bir adada annesi ve babası ile yaşayan 16 yaşındaki 

marie bir gün vücudunda tuhaf değişiklikler olduğunu görür. 

Bu esnadada kasabada ölümler başlar. Çok geçmeden de 

annesinin sakladığı sırrın ortaya çıkması ile birlikde hayatı 

bambaşka bir yöne doğru girer.



Cold Rock kasabası kimsenin çözemediği bir lanetle karşı karşıyadır. Zira kasabanın küçük çocukları geride hiçbir iz bırakmadan teker teker kaybolurlar...

1 yorum: