İZLEDİKLERİM -54-

13 Aralık 2015


SON ŞANS / 2015

Billy Hope kariyerinin zirvesine çıkmak için çabalayan başarılı bir boksördür. Ailesinden yana da her şeyin yolunda gittiği kusursuza yakın bir hayat sürerken karısının trajik ölümüyle sarsılan Billy, kendini alkol ve uyuşturucu batağında bulur. Düştüğü deliğin en dip noktasıyla ise kızının velayetinin elinden alınması ve evini kaybetme ihtimalinin ortaya çıkmasıyla tanışır. Billy bu noktada eski bir boksör olan Tick ile buluşup ondan kendini eğitmesini ister. Tick genç adamı yalnızca boks alanında değil ruhsal anlamda da geliştirmeye çalışır. Billy üst seviyede profesyonel bir boksör olup hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken kızını geri kazanmak için de mücadele edecektir.

Küçük çocuk, dostum, el kadar kız.
Kendi başının çaresine bakmaya çalışıyor.
O da Annesini kaybetti.
Senden nefret etse bile,nefret etmesine izin vermelisin.
Kendi hayatını yaşamasına izin vermelisin...
*********** 
Dövüş şeklinde öfke, en büyük aracındır.
***********
Senden nefret bile etse buna izin vermelisin ki bu mevzu için daha iyi hissedebilsin, düzelebilsin. Burada mevzu senin nasıl hissettiğin değil. Yani onun kendi bildiğini yapmasına izin vermeli ve bunun senin mevzun olmadığını düşünmelisin. BÖYLECE HAYATLA, DİĞER ŞEYLERLE BAŞA ÇIKABİLİRSİN.



YARIM KİLO ET - POUND OF FLESH / 2015
Deacon (Van Damme) bir akşam zor durumda kalan bir bayana yardım ederken gecenin sonunda böbreğinin çalınabileceğini nereden bilebilirdi ki? Deacon eski bir “arkadaşını” arayıp kayıp böbreğinin peşine düşerler. Çünkü o böbreğin gitmesi gereken başka bir yer vardır

Tanrı sığınağımız ve gücümüzdür zor zamanlarımızda daima bir umuttur.
Yükünü rabbine bırak, o sana destek olacaktır.
Öldürmek kolaydır onunla yaşamak zor.



CİN / DJINN 2013


2013 senesinde Birleşik Arap Emirlikleri de cekilen filmin konusu da Birleşik Arap Emirliklerinde gecmektedir. Al Jazeerah yeni tasindiklari evde huzurluydular. Luks ve rahatlik vardi ancak yanlarindaki evde baska varliklarin yasadigindan haberleri yoktu…

Acı depresyona sebep olabilir. Hatta suçluluğa bile ama hayat devam etmeli.
Kendi ailemizden daha iyi bizi kimse anlamaz, affetmez yada yardımcı olmaz.
Geçmişi reddemezsin. O bizi biz yapan şeydir.




KANLI OYUN / BLUNT FORCE TRAUMA 2015


John ve Colt neredeyse kardeştan daha iyi olan iki arkadaştır. Her türlü işi beraber yaparlar. Çok riskli olan yeraltu dünyası bile onların düzenini bozamamıştır. Birgün John ve Colt'un aynı kadına aşık olması ile kimsenin bozamadığı bu dostluk büyük darbeler alır.

Bize uygun şeyler bir süre sonra ilginç gelmiyor.



İLK MÜDAHALE 2015

Filmde soygun sırasında yaralanan bir soyguncuya müdahale eden sağlık görevlilerinin yaşadıkları korku dolu anlar…


Arada sırada yetneğini  kaybetmekte sorun yok bence.
Sonra derin bir nefes alır ve kendine gelirsin, hayatın ritmi budur işte.



SICAK TAKİP / HOT PURSUIT 2015


Beceriksiz bir polis memuru suçluları ve kirli polisleri ortaya çıkarmak için yaşadığı maceralar anlatılmıştır. Bir gün yine bu amacını gerçekleştirmek için işe başlar. Karşılaştığı iki kadını suç üstü yapmak için çok çaba sarfeder. Fakat bunu gerçekleştirmek o kadarda kolay olmayacak. Çünkü hiç beklemediği şeyler yaşayacaklardır. Bakalım gerçekten görevini yapabilecek mi ? Yoksa düşüncesi farklı yönlere mi kayacak ?


SON DİRENİŞ / CHRYSALIS 2014


Biyolojik bir terörist saldırısı sonrasında dünya nüfusunun çoğu et yiyen ölülere dönüşmüştür. Salgın hastalığa karşı hayatta kalmayı başaran Josh ve Penelope, diğer hayatta kalanları kurtarıp bir uygarlık kurmayı hayal eder.

KORKU SEVERLERE
Komedi severler mutlaka izleyiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder