EVİN İÇİNDE MUTLULUK YARATMAK

20 Haziran 2017

Dairelerimiz çok çeşitli eşya ve objeler ile doludur. Ancak evdeki her şey iyi değildir. Evdeki atmosferi düzeltmek için eski sihirli ipucu yazacağım size.




Çicekler her zaman sahibinin durumunu yansıtır. Renklere önem veriyorsanız bu renkler sizi negatiflikten uzak tutacaktır.


Evdeki işlenmiş derilerin başarılı iş hayatına ve para artışına etkileri vardır. Yalnız bunların iyi bir bakıma ve özenli kullanıma ihtiyaçları vardır. 


Kuru çiçekler, vazoda bir buket refah, zenginlik, sağlık ve konforu teşvik eder. Negatif enerjiyi etkisiz hale getirirler. Ev çiçeklerinde ve otlardaki enerjiyi daha da geliştirin, kirişlere belli bir yere asın veya arka odalara asın.Unutmayın, her köy evinin başında tavandan asılmış şifalı otlar vardır. Otlar ve çiçekler evde saklanır ve doğal olarak kurur, pozitif enerjiyi serbest bırakır.



Hayvan figürleri (acayip olanlar değil) evin zarardan korunmasına ve para zenginliğini korumasına yardımcı olur. Köpekler, ayılar, kaplanlar, ejderhalar sizi korur. Bazı evler de fillerin olduğunu hatırlayınız...



Yastıklarda ki çiçekler sağlık koruyucularıdır. 
Yastıklarda ki manzara bina görüntüleri başarıyı temsil eder.  Yastıklarda ki insan ve hayvan görüntüleri tehlikelerden korur. Goblen yastıklar aydınlık renkli ise sevdiğinizden ayrılmamanızı temsil eder.

2 yorum: