İZLEDİKLERİM 85

02 Temmuz 2017


BEN KATİL DEĞİLİM

15 – 16 yaşlarında sosyopat teşhisi konmuş ergen John’un en büyük takıntısı seri katillerdir. Otopsi uzmanı olan annesiyle birlikte yaşayan John, ölümle yaşıtlarından çok daha fazla içli dışlıdır. Kasabada peş peşe işlenen cinayetler John’un merakını iyice tetikler. Bulduğu ipuçlarını takip ederek katili bulmaya çalışırken, komşularıyla ilgili korkunç bir gerçeği keşfedecektir.


Kaderin senin elindedir.



TÜNELİN UCUNDA

Joaquin (Sbaraglia) tekerlekli sandalyeye mahkum, sakince hayatını sürdüren bir adamdır. Evindeki bir odayı striptizci bir kadın (Lago) ve kız kardeşine kiralamasıyla mülayim hayatı renklenir. Joaquin bir gece zemin katta bilgisayar tamiri yaparken, duvarın arkasından gelen belli belirsiz bir sesle irkilir ve kulağını duvara dayar. Böylelikle Galereto (Echarri) liderliğindeki bir hırsız çetesinin yandaki bankayı soymak için tünel kazdıklarını anlaması uzun sürmeyecektir. Joaquin bu soygun planını boşa çıkartmak için harekete geçer.



BÜYÜK SOYGUN


CIA, Meksika’nın en korunaklı hapishanesinde muhafaza edilen son derece hassas bilgileri ele geçirmek için profesyonel bir hırsızla anlaşır…



TAŞIYICI ANNE

Çocukları olmayan bir çiftin vekil aile olarak çocuk almaları ile karışıklıklar başlar. Aldıkları kız babasına aşık olur ve saplantı haline gelir. Aileyi tehlikeli bir gelecek bekler.

GÜVENDE  OLANA DEK



Gerçek olaylardan esinlenen filmde kadın çocuğunu alıp kocasından kaçar ve Kaliforniya’ya gider. Yakında kocasının onu kaçırmakla suçladığını ve kanunun sıcak takip ettiğini öğrenir. Şimdi bir kaçak, hayatını tehlikeye atmalı ve her ikisini de bir adamın avcısından korumak için özgürlüğünü riske atmalıdır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder