İZLEDİKLERİM 89

24 Temmuz 2017


ŞANTAJ

Doktor Kevin Riley (Elon Bailey), eşi Julie (Bethany Joy Lenz) ve oğlu Andy ile Bahamalar’ın cennet gibi adalarında tatile çıkmıştır. Her şeyin harika başladığı tatil, kiraladıkları bir tekneyle terkedilmiş bir adaya gidip, teknenin bozulması ve yiyecekleri olmadan adada mahsur kalmalarıyla kabusa döner. Onları bulan balıkçı Miguel (Barkhad Abdi) Kevin’ın karısı ve çocuğunu alıkoyarak yüklü bir miktar fidye ister. Sağlık durumu kötüye giden eşi ve çocuğunu kurtatabilmek için Kevin’ın çok az zamanı vardır.


KEMİKLERİNE KADAR


Ellen, yeme bozukluğu için şimdiye kadar 4 farklı tedavi merkezine gitmiş anoreksik bir genç kadındır. Ellen’ın ailesi onun gözlerinin önünde öldüğünü düşünmektedirler. Yetenekli bir sanatçı olan Ellen, yaptığı çizimin kendisi gibi anoreksik birine korkunç bir etkiye neden olunca çizmemeye başlamıştır. Kötü bir dönem geçiren, yaşamayı isteyip istemediğine karar veremeyen Ellen, sonunda 5. ve son kez tedavi olmaya karar verir. Anoreksi hastalarının tedavi merkezini yöneten sıra dışı doktor, Ellen’in hastalığını aşmasını ve yaşamayı seçmesine yardımcı olur.



İnsanlar seni sevdiklerini söylerler. Ama seni sevmenin kendilerini nasıl hissettirdiğini anlatmak isterler. Ya da aslında senden alabileceklerini severler. 



ÇÖKÜŞ

Hitler ve yakın arkadaşları kendilerini sığınaklarda güvene almışlardır. Aralarında Führerin özel sekreteri Traudi Junge de vardır. Berlin artık düşmüş bir kaledir fakat Hitler, şehirden çıkmayı ve teslim olmayı kabul etmemektedir. Halkının tüm fertleri dışarıda yok edilirken o, son yolculuğuna hazırlanmaktadır. Birlikte intihar etmeden birkaç saat önce Eva Braun ile evlenirler. Cesetleri düşman eline geçmemesi için yakılır. Führerin peşinden yıllarca sadık bir şekilde gitmiş birçok insanın durumu da farklı değildir. Berlin düşerken herkesin ölümle yaşam arasında seçim yapma saati giderek yaklaşmaktadır.

VENGEANCE


Eski bir Körfez Savaşı gazisinin, 12 yaşında Bethie adında bir kızı olan Teena’nın tecavüzcülerinin bulunmasına yardımcı olması anlatılmaktadır.



OKJA



Küçük kız Mija sanki bu dünyadan olmayan dev bir hayvana gönüllü olarak bakmaktadır. Fakat bu hayvanın peşinde bir sürü kişi vardır bunların başında bilimsel çalışma yapmak isteyen insanlar hayvan hakları savunucuları ve para kazanmak isteyen şirketler. Mija bir anda bunların arasında kalacak ve o hayvandan ayrılmak istemeyecektir.

6 yorum:

  1. Aaaaaa! Sen (ilki hariç) resmen benim izlenecekler listemi yazmışsın:p
    Hepsi sırada ama sanırım "To The Bone"u öne çekeceğim.

    YanıtlaSil
  2. İlk film hariç diğer tüm filmler ilgimi çekti hatta hemen izlemek istedim ama vakit geç.

    YanıtlaSil