İZLEDİKLERİM 90

28 Temmuz 2017


SON MACERA


80’li yaşlarına gelmiş 3 emekli arkadaş, Willie (Morgan Freeman), Joe (Michael Caine) ve Albert (Alan Arkin) emekli maaşları ve sosyal yardımlarla zar zor ayakta kalmaya çalışmaktadır. Bunun üzerine emeklilik ödemelerinin kesilmesiyle iyice zor durumda kalırlar. Çaresiz kalan yaşlı adamlar, sadece kendi hakları kadar parayı almak üzere banka soymaya karar verirler. Ancak hem yaşları, hem de bu işteki tecrübesizlikleri başlarına enteresan işlerin gelmesine neden olacaktır


SHEPHERDS AND BUTCHERS

John Weber tüm dünyada bilinen bir avukattır ve insanların mahkeme kararı ile asılmasına karşıdır. Weber 17 yaşındaki bir çocuğun cinayet işlediği gerekçesi ile idam edilmesini önlemeye çalışır. Fakat idamı önlemek için elinde yeterli bilgi yoktur.

Bir savaşta insanı düşman olarak göremezsin, ateş ettiğin üniformalardır insanlar değil.




Bree (Nora Jane Noone) ve Jonna (Alexandra Park) kardeşler, uzun süre sonra bir araya gelirler ve evlerine yakın bir olimpik havuza giderler. Havuzda nefeslerini tutma iddiasına tutuştukları sırada kapanma saati gelir ve havuzun üzeri, sağlam bir kapakla kapatılır. Nefes alabilecekleri çok küçük bir boşlukları kalan kardeşler, saatler geçtikçe soğuk ve diğer zorluklarla mücadele etmek, havuz tekrar açılana dek hayatta kalmak için her şeyi yapmak durumunda kalacaktır.



ÖLÜM HİKAYESİ

Genç çift Anne ve Harold yeni bir eve taşınırlar ancak o bölgede korkunç cinayetlerin işlendiğini bilmiyorlardır. Anne’in yalnızlığı ve tuhaf davranışları ilişkilerini karmaşık bir hale sokmakla beraber Annie’nin Mary’nin karanlık yüzünü öğrenmesiyle birlikte artık Mary’den kaçışı kalmayacaktır



YEMEK

Yalnız ve çaresiz bir anne çocuğunun gözleri önünde erimesine daha fazla dayanamamaktadır. Çocuğunun hastalığından kurtulması için elinden gelini yapan yalnız kadın, hastalığa neden olan her şeyi araştırmaktadır. Oğlunu kurtarma yolları arayan yalnız anne birden bire kendini yemek sektörünün içinde buluverecektir. Hastalığın sebeplerini ve nedenlerini bulmak için her şeyini ortaya koyan kadının tek derdi oğlunu eski haline döndürmek olacaktır.

İZLENMELİ GDO LU ÜRÜNLER VE CHEMTRAİLS KONUSU İLGİNİZİ ÇEKİYORSA EĞER TABİİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder