EL PARMAKLARINIZIN ŞEKLİ KİŞİLİĞİNİZİ ELE VERİYOR

09 Ağustos 2017



A) Düz Parmaklar
Eğer ki parmaklarınızın şekli düz ise; siz genellikle güçlü ve dirençli insanlarsınız. Bağımsızlığınıza düşkün ve duygularınızı içinizde yaşamayı, duygularınızı insanlara göstermemeyi tercih eden kişilerdensiniz ama aynı zamanda oldukça duygusal ve hassassınız. Ve tabi ki sevgiyle dolu kocaman bir kalbiniz var.

B) Sivri Parmaklar
Eğer ki parmaklarınızın şekli sivri ise; genellikle siz yaratıcı ve sadık bir kişiliğe sahipsiniz. Bir kere bir insana kalbinizi verirseniz bütün ilginizi o kişilere yönlendirir ve asla onların güvenlerini kırmazsınız. Bir şeye kendinizi gerçekten adarsınız. Öyle ki kendinize bir hedef koyarsınız ve bu hedefe ulaşana kadar hiçbir şey sizi durduramaz. Bazen de kendinizi bu kadar adadığınız insanlar tarafından kırılmak veya incitilmek en büyük korkunuz haline gelir.

C) Büyük Eklemli Parmaklar
Eğer ki parmaklarınızda bulunan eklemler büyük ve daha belirgin ise genellikle keyfinizi kaçıran ne varsa ondan çabucak kurtulmayı biliyorsunuz. Genellikle meydan okumaları kabul etmiyorsunuz. Kendi yaşam alanınızın dışına çıkmaktan pek hoşlanmıyorsunuz. Etrafınızdaki insanların düşündüklerine karşı her zaman saygılısınız. Başkalarını taklit etmekten hiç hoşlanmazsınız. Hassas bir ruhunuz var ve insanları incitecek ya da kıracak şeyler yapmadan iki kere düşünürsünüz.

9 yorum:

  1. B) Sivri Parmaklar grubuna giriyorum ve yazdığınız her özelliğe sahibim. Çok iyiymiş gerçekten. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. A. Ve tamamen uyuyor. Çok sevdim bunu ;)

    YanıtlaSil
  3. Üçünde de olumlu özellikler var.

    YanıtlaSil
  4. Benim serçe parmağım B diğerleri A ya benziyor ama uca doğru inceliyor durumlar karışık dengesiz bir ruh halim var sanırım😊 Güzel paylaşım

    YanıtlaSil
  5. Süpermiş bayılırım böyle bilgilere :) :)

    YanıtlaSil