EN KORKTUĞUN FOTOĞRAFI SEÇ, SANA SENİ ANLATALIM

25 Ağustos 2017


Sekil 1: Kendini ifade etmekte, duygularını karşı tarafa aktarmakta zorluk yaşıyor gibisin. Birisine tam anlamıyla güvenmek senin için oldukça zor ve bu nedenle duygularını en derinlerde, kimsenin göremeyeceği yerlerde saklıyorsun. Belki bu huyundan vazgeçersen hayat senin için daha yaşanabilir, daha çekilebilir hale gelecektir. Ne dersin?


Sekil 2: Oldukça güçlü ve zeki bir insan olmana rağmen insanlardan biraz soyutlamış gibisin kendini. Hata bazı dönemlerde ailenle veya en yakın arkadaşlarınla bile görüşmüyor, konuşmuyorsun. Kendi kendine yeteceğini, kimsenin de sana ihtiyacı olmadığını düşünüyorsun fakat sen yine de insanlarla olan iletişimini biraz daha güçlendirsen fena olmaz.


Sekil 3: Sen ruhun için sonsuz huzuru aramaktasın. Yalnız kalmaktan ve hayatta amaçsız kalmaktan ölümüne korkuyorsun. Aslında mutlu bir ilişkiye ve sevdiğin kişinin sana göstereceği ilgiye ihtiyacın var. Hayattan beklentin öyle atla deve değil yani…


Sekil 4: Kalbin şefkat ve sevgi ile dolu ve bunu paylaşacağın, seninle aynı duyguları hisseden birine ihtiyacın var sadece. Şu an için hayatta endişe duyduğun tek konu maddiyat gibi gözüküyor. İstediğin her şeyi bir şekilde elde etmiş gibisin, fakat öyle de çok kolay olmamış bunlar: İnce eleyip, sık dokumanın ve çok çalışmanın meyvesini yiyorsun.


ALINTIDIR.

5 yorum:

  1. 2 numara ,çok zeki değilim ama geri kalan doğru :) Şekil 1 de çok yakın bana :))

    YanıtlaSil
  2. 2 numeroo
    Ve dedikleri kesinlikle doğru! Tavsiyeyi dinleyeceğim :p

    YanıtlaSil
  3. 1.Şekli seçmiştim ama açıklama bana uydu mu bilemedim.

    YanıtlaSil
  4. İlginç. Bu yorumlamayı neye göre yapmışlar acaba?

    YanıtlaSil