İZLEDİKLERİM 96

27 Ağustos 2017


ŞEYTANİ

4 arkadaş, Coachella'daki festivale gitmek için yola çıkmışlardır, ancak yol üstündeki Los Angeles'a uğrayıp birçok suç ve cinayetin işlendiği yerleri ziyaret etmeye karar verirler. Geceyi geçirecekleri otel de şeytani olayların yaşandığı bir yerdir. Bu sırada karşılaştıkları ve onlara katılan bir genç kız, hepsinin hayatını cehenneme çevirecektir.



SON ŞANS



Henüz 30'lu yaşlarında genç ve güzel olan bir kadın sürekli çalışmaktan evlenmeyi hep ikinci planda ve uzak bir ihtimal olarak görmüştür. Bazı sıkıntılar yüzünden doktora gider ve yakalandığı bir hastalık sonucu artık çocuk sahibi olamayacağını öğrenir. Hastalık tamamen kadının çocuk sahibi olmasını engellemeden bir an önce çocuk sahibi olması gerekmektedir. Bunun için tüm yolları deneyecek olan kadının komik hikayesi sizlerle


Hatıralar hiç vazgeçmeyenler için çok değerlidir.


SİLAHLARA VEDA


Zalim Rus ordusu köyleri yakıp, köylülere işkence etmektedir. Bu savaş ortamında köylüler yaşananlara isyan ederken soylu bir kadın ile bir savaşçı arasında aşk yaşanacaktır.



YÖRÜNGE 9

Uzay istasyonu Orbit 9, elindeki tek astronot olan 20 yaşındaki Elena’yı 19 yıl sonra Selesta’ya gönderiyor. Elena için, gemideki hayati tedariklerden biriyle ilgili olarak gemiye giden Alex hayatında gördüğü ilk insan. O, sadece global kozmik bir deneyin parçası olduğunu değil, insanlığın geleceğine etki edebilecek sıra dışı bir varlık olduğunu da bilmiyor.



SENDEN ÖNCE BEN


Hayatta bir inanın isteyebileceği herşeye sahip olan Will Traynor çok zengin yatlar katlar arabalar yarış motorları derken aksiyon ve heycan dolu herşeyi yapabilmekte iken geçirdiği bir kaza sonucunda belden aşağısı felç olduktan sonra tüm dünyaya küser tüm serveti artık hiçbir işe yaramıyordur piskolojisi okadar kötüdürki defalarca intaar etmeye kalmıştır. Karşısına bir kız çıkar ve bazı şeyler değişir.

2 yorum:

  1. Silahlara Veda için notumu aldım :) Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu boşver izlemedinse senden önce beni izleyebilirsin.

      Sil