KÖTÜ ŞANS GETİREN 7 ŞEY BU HEDİYELERİ ALMAYIN.

09 Ağustos 2017






BIÇAK


Bıçak, makas ve diğer delici-kesici aletleri kişi kendisi için edinmeli. Bir nokta ile bu kesici şeyler çok fazla negatif enerji biriktirir. Kişi  çok ısrarlı ise, tamamen sembolik bir ücret karşılığında, ondan bu kesici maddeyi satın almak için deneyin.



SAAT

Özel bir şey gibi görünüyor, ama zamanı izlemek, durdurmak için gayet doğal bir araç. Böyle bir hediyenin mutlu ömrün sonuna sembolize olmamasını sağlamak için, hediyeyi veren kişiye birkaç lira vermek daha iyidir. 


ÇANTA

Boş olarak hediye verilen çanta ile para yitirme şansı çoktur. Bunun için birine hediye çanta alıyorsanız içine bir miktar  bozuk para olmalı.


MENDİL

Gözyaşı ve üzüntü ile ilgilidir mendiller. Bu da cenaze ve ayrılık ile ilişkilendirilir. Onun yerine kağit mendil hediye kabul edin yada verin.


İNCİ

Bir çok ülkede dul ve yetim gözyaşını temsil eder. Böyle bir hediye bela, ayrılık ve hastalık getirebiliyor.


AYNA

Ayna kolayca vermek ve bunu almak için mistik bir nesnedir. O güzellik, gençlik ve hayatının aşkını uzağa alabileceğine  inanılmaktadır. Özellikle antika aynalar korkmak gerekmektedir.


ELDİVEN

Büyü ritüellerinde kullanıldığı için hediye verilmesi tasvip edilmez.

KAYNAK


Bunlar FENG SHUI  BİLGİLERİDİR. Çeviri olayım kötüdür. Ama yine de çevirmeye kısa da olsa çalıştım.

13 yorum:

  1. Çok ilginç bilgiler Mor renkle ilgili bir yazınız varmi Morun ve mor hediyelerin bereket ve parayparayı temsil ettiğini duymuştum. Özellikle bereket için mutfağımızı mor aksesuarlar alın gibi varmi Fhenk shui de acaba..teşekkürler ilgiyle takip ediyorum paylaşımlarınızı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor renk ile ilgili bereket cüzdanı isimli bir olay vardı, bunun için eski dergileri karıştırmam lazım. Dışı mor astarı rengi farklı isi tekrar bulmam lazım sizin için bulup yazacağım. Fheng SHUI ile fazla ilgilenmiyorum ama mutfak ile ilgili bir üçgen biliyorum. Kesinlikle ocağın yanında lavabo olmamalı, buzdolabı yanında da olmamalı lavabo da akan su bereketi yok ediyor. Üçgen fheng shuisine göre lavabo ortada, diğer uçların birinde Fırın diğer uçtada ocak olmalı.

      Sil
    2. http://www.fengshuiakademisi.com/2012/03/mutfakta-ocagin-konumu-nasil-olmalidir.html

      Sil
    3. Vayyy bu çok iyiymiş bizim mutfakta buzdolabı ocak ve lavabo üçgeni var:) Bilgiler için teşekkür ederim

      Sil
    4. Bir de yeni ay konusu var onunda ilginizi çekebileceğini düşünüyorum, her türlü işin başlangıcının yeni ayda yapılırsa daha güzel bir yaşamın olacağı söylenir.Ev, araba alımı, tarlaya tohum ekme vs.

      Sil
  2. Hiç böyle bakmamıştım hediyelere. Gerçekten çok ilginçmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. spitürrealizm ve Fheng shui karışımı bir yazı.

      Sil
  3. Çok değişik, özellikle eldiven ve çanta şaşırttı.

    YanıtlaSil