OKUDUKLARIM 179 / KİBELENİN SIRRI

03 Ağustos 2017


Osmanlı’nın en parlak döneminde göz kamaştırıcı güzelliğiyle İstanbul. Ve surlarında, gizli köşe ve bahçelerinde diğer dünyaya açılan geçitler.

Kibele’nin hazinesi kutsal toprağında gerçek sahibini bekliyordu. Zengin bir tüccarın güzeller güzeli kızı Paula da babasıyla birlikte bu eşsiz tarihi eserin peşine takılıp, kendilerini bekleyen tehlikelerden habersiz, İstanbul’a gelir. Paula yaşadığı gizemli şehrin farklı ve yasak yüzlerini keşfederken bir gün bir kütüphaneyi ziyaret eder ve orada aradığı izleri bulur. İpuçlarını bir araya getirip Kibele’nin sırrını çözmeye çalışırken gözü pek bir gemi korsanı olan ve aynı zamanda rakibi Duarte’ye gönlünü kaptırır. Ancak henüz incinen yüreğiyle yaşayacak ve gerçek hisleriyle yüzleşecek kadar cesur değildir.

Kibele’nin hazinesine ulaştıklarında Paula ve beraberindekiler kendilerini tehlikeli bir maceranın içinde bulurlar. Gizem içinde gizem, muamma üstüne muamma…

Zekanın, vicdanın ve yüreğin en zor sınavını veren Paula aşkın sınırlarını zorlarken sizi gerçekler ve hayaller arasındaki ince köprüde yürümeye çağırıyor.
bir ihanetin öyküsü."

-USA Today-

"Aile bağları, sevgi ve ihanet Soğuk Öpücük'te sıra dışı bir bakış açısıyla sorgulanıyor. Sandra Brown bu kez ezber bozan bir hikâyeyle dönüş yapmış."
-Romantic Times-

(Tanıtım Bülteninden)

2 yorum:

  1. Olayların İstanbul'da geçiyor olması ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem İstanbul hem de karadeniz bölgesi, ve kibele inancı mistik bir romandı.

      Sil