BİR KAÇ TARİF

25 Eylül 2017






BEYAZ FASULYE SOSU

kaynatılmış fasulye - 400 g
zeytin yağı - 3 yk
Limon - 1 adet
tuz, biber
Kuru toz kırmızı biber
doğranmış kişniş - 1/2 su bardağı


ELMALI MAYDONUZLU SOS

100 gr. elma (yarım  büyük) 
50-70 gr. Yaprak maydanoz 
2 yemek kaşığı bitkisel yağ 
1 / 2 - 1 / 3 çorba kaşığı tuz 
3-4 küçük diş sarımsak 
2 çorba kaşığı Su   
Elma sulu ve ekşi. Eğer tatlı bir elma kullanırsanız, sos limon suyu eklenmelidir.Elma kabuğunu kesip parçalar halinde kesin. Sarımsak temizleyin. Bir blender içinde elma dilimleri ve sarımsak koyun, bitkisel yağ ve su dökün, tuz dökün. püre oluncaya kadar çırpılır. maydanoz Blender ekleyin ve yeniden karıştırın. 


MUZLU YULAFLI KURABİYE

Muz ve yulaf ezmesini karıştırın, içine hindistan cevizi ve kuru üzüm ekleyebilirsiniz. 15 dakika fırında pişirin.




1. Elma 
1 elma, 1 muz, 1 bardak marul veya lahana (lahana), 1/2 bardak maydanoz (isteğe bağlı), 1/2 su bardağı su. 
2. Armut
4 olgun armut, 4-5 yaprak marul, 1/2 demlik nane (isteğe bağlı), 2 su bardağı su. 
3. Havuç
1/2 ıspanak, 2 elma, 1/2 havuç 1 su bardağı su, 1 muz 
4. Tropikal 
1 portakal 1/2 fincan ananas dilimleri, 1 muz, 1 bardak taze ıspanak veya marul. 
5. Yabanmersini 
1 kereviz sapı, 2 bardak yaban mersini (dondurulabilir), 1 muz, 2 su bardağı su.

10 yorum: