BİRAZ ARİFEDEN BİRAZ DÜNDEN..........

02 Eylül 2017








Anam bırakın beni ben balinayım........ 
Rahat bırakın hayvanları onlarında yaşamaya hakkı var. Bu dönem de bence geçerli olan kuban eti değil, zaten çoğunu kişi kendine bırakıyor, en zengini bile iki avuç içi kadar veriyor, düşkün durumda olana kurban parasını vermek en doğrusu. İstediği ihtiyacını gidersin. Ama gerçek ihtiyacı olanı, ağlanıp ta durumu iyi olanı değil çünkü bazı insanlar ağlanarak para toplayıp elinde parası olduğu halde bunu geçim kaynağı halina getirmişler. ALLAH ISLAH ETSİN...



Buyrun bayram kahvemiz...


WILL YOU BE THERE 


Bir cerrah olan Soo Hyun’un ciddi hastalığı sebebiyle artık çok fazla zamanı kalmamıştır. Dileği, 30 yıl önce bir kazada hayatını kaybeden kız arkadaşını görmektir. Gizemli yaşlı bir adamdan 10 tane hap alır. Haplar onun zamanda geçmişe yolculuk yapmasına imkan verecektir. Soo Hyun geçmişe gidip kız arkadaşını kurtarmaya karar verir. Orada, kendi gençliğiyle karşılaşır.

Hayat   uyumadığın zamanlar da  yaşanılanlardır.
Yaşın ilerledikçe inancın zayıflar.

Bayram filmimiz... Romantik film severler severek izleyebilir...


İlla kendini sevdirecek bu şapşik, arife günü severken minibüsü kaçırdım nerede ise lise arkadaşları ile buluşmaya geç kalıyordum..


Lise arkadaşları ile buluşmamız... hoş sohbet 3 saati bir arada geçirdik.


Bayram kitabımız... Gerçek bir hayat hikayesi..


Bayram çayımız.. Sözümüzde güzel değil mi??????





4 yorum:

  1. Tolstoy'un sözleri çok güzel. Kahve de tam bana göre gibi:) Kitaba da filme de bir ara göz atayım.:) Güzel bayramlarınız olsun...

    YanıtlaSil
  2. Ahh o minnoşa doyulur mu? Ben de olsam kesin gideceğim yerlere geç kalırdım :P
    Kurban Bayramı hakkında ben de seninle benzer düşüncelere sahibim. En azından acı çektirmeden yapsalar onu da beceremiyorlar; vinçlere asılan, kaçmasın diye bacakları kesilen hayvanlar gördü bu gözler. İyilik falan onlar da çoook eskiden kaldı. Herkes alıp buzluğa atıyor, çevresinde tanıdığı varsa veriyor tamamdır. Fakirler kimin umurunda?

    Ne çok yazmışım, yavaştan gideyim o zaman. Sevgiler

    YanıtlaSil