İZLEDİKLERİM 100

24 Eylül 2017


KAYIP ZAMANLAR

Sung Min (Lee Hyo-Je) ve Soo Rin (Shin Eun-Soo) de dahil olmak üzere dört çocuk dağlara doğru geziye çıkarlar. Amaçları yasaklı bölgeye girip planlanmış bir patlamayı izlemektir. Ertesi gün sadece Soo Rin bulunur. Birkaç gün sonra Sung Min (Gang Dong-Won) tekrar ortaya çıkar, fakat artık 13 yaşında bir çocuk değil, yetişkine dönüşmüştür.


KESİŞEN HAYATLAR

Maylis De Kerangal’ın prestijli yedi ödül sahibi, aynı adlı romanından uyarlanan film’de birbirine bağlanan üç hikâyeyi bizlere aktaryıror, Simon’un sörf yapmak için uyandığı günün devamın’da gelişen öyküsünü anlatır. Sonrasında Simon geri dönüşü olmayan bir komaya girer ve ailesi organ bağışının sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalır. Onun ölümü, başka birinin yaşamı olacaktır. Müzik: Alexandre Desplat 


150 MİLİGRAM

Brest hastanesinde, akciğer uzmanı olarak çalışan David’in, bazı hastaların şüpheli ölümleri ile 30 yıldır piyasada olan ilaçlar arasında doğrudan bir bağlantıyı keşfediyor. Irène Frachon’un hayatından esinlenen hikaye, gerçeğin zafere ulaşmasını sağlamak için David’in Goliath’a karşı savaşı.

4 yorum:

  1. 150 Miligram ilgimi çekti.Uygun zamanda izleyeceğim :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de Kesişen Hayatlar'ı merak ettim. Hemen listeye ekliyorum.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil