İZLEDİKLERİM 98

10 Eylül 2017


DÜELLO

Teksas şehrinin Koruyucu’su, Helena adlı bir kasabada açıklanmayan ölüm sebeblerini araştırmaya gitmesini anlatıyor. David Kingston Teksas şehrinin Koruyucusudur. Son derece gözüpek bir memur olan David’i oldukça zor günler beklemektedir. Çünkü Kasabada sebebi bilinmeyen ölüm vukuatları gerçekleşmektedir. Bu cinayetleri de sadece kendisinin çözebileceği gerçeğini anlaması çok zamanını almayacaktır.


BOĞULMA

Eşi ile birlikte sahilde gezerken denizde boğulmakta olan birini kurtaran Tom, yetkilileri aradıktan sonra eşi Lauren ile evlerine dönerler. Tom Seymour çocuk psikoloğudur. Eşi ile kurtarmış oldukları çocuğun nasıl olduğunu merak eden tom hastaneye giderek çocuğu görmeye karar verir. Hastaneye gittiğinde onu iyi durumda olduğunu görecek ve eski bir hastası olduğunu anlayacaktır. Hapse girip daha sonra hapisten çıktığını anlatan eski hastası Danny, hastaneden çıktıktan sonra teşekkür etmek için geleceğini söyler.



MAYIN ÜLKESİ

II. Dünya Savaşı’nda Almanya’nın yenilgiye uğramasının ardından, Mayıs 1945’te bir grup genç Alman savaş esiri Danimarkalı yetkililer tarafından ülkeye getirilir. Görevleri Danimarka’nın batı sahilindeki yaklaşık iki milyon kara mayınını temizlemektir… Çıplak elleriyle… – Film gerçek olaylardan uyarlanmıştır.


SARAJEVO

Eric, 28 Haziran 1914'te Avusturya Prensi Franz Ferdinand eşi Sophie ile Saraybosna'da Şehrin arabasıyla gezerken suikasta uğrayıp ölürler. Bu Birinci Dünya Savaşı'nın tetikleyicisidir.

4 yorum:

  1. Boğulmayı not aldım. Psikoloji ile alakalı olunca ilgimi çekti. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Aa Sarajevo çok ilgi çekici. Gerçek hikayeden uyarlama filmlere bayılıyorum. Öneriniz için teşekkürler. :)

    Bu arada blogunuzu çok beğendim, tatlı ve sade bir tasarımı var. Takibe aldım, bana da beklerim. Sevgilerimle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretiniz için teşekkürler, iadei ziyaretim olacaktır.

      Sil