BU AĞAÇLARDAN HANGİSİ SİZE HOŞ GELİYOR????????

22 Ekim 2017



Size iç dünyanız ve kişiliğiniz hakkında bazı ipuçları verecek olan göstergebilimsel test gerçekten çok basit. Tek yapmanız gereken aşağıdaki ağaçlara şöyle bir göz gezdirdikten sonra fazla vakit harcamadan hangisinin altında oturmaktan daha çok keyif alacağınızı düşünmek. Ağaçlara bakmak için 15 saniyeden daha fazla süre harcamayın. Vereceğiniz kararın ani olması gerekmekte. Hazırsanız aşağıdaki tablodan ağaçları incelemeye başlayın;

1 numaralı ağacı seçtiyseniz;

Kendinizi geliştirmek için uğraşan, yaşadığı evren ve dünya hakkında yoğun meraka sahip ve sorular soran birisiniz. Bu özelliğinizle küçüklüğünüzden beri dikkat çekmiş olmanız gayet muhtemel. İnsanların sizi anlamadığını düşündüğünüz zamanlar çok olmakta. Bu sebeple insanlarla çokta kolay yakınlaşamıyorsunuz. Ancak yakınlaşmayı başardığınız insanlara karşı da oldukça içten ve eli açık oluyorsunuz. Kendinizi geliştirmeyi sevdiğinizden, farklı kitaplar okumaktan ve bilgilendirici web sitelerini takip etmekten hoşlanıyor olabilirsiniz. Size tavsiyemiz insanların sizi anlamayacağı düşüncesinden kurtularak kendinizi biraz daha açmanız.

2 numaralı ağacı seçtiyseniz;

Çevresindeki insanların daima güler yüzle andığı keyifli ve neşe veren bir insansınız. Bazen, duygusal yapınızdan ötürü siz böyle olmadığınızı düşünseniz de çevreniz sizi hep seviyor buna emin olabilirsiniz. Dürüstlüğe gerçekten önem veriyorsunuz. Özellikle kişisel ilişkilerinizde karşınızdaki kişinin dürüst olması sizin için çok önemli. Çünkü siz kendiniz çevrenize karşı hep dürüst ve doğrucusunuz ve aynısını diğer insanlardan da beklemektesiniz. Ancak diğer insanları kendiniz gibi iyi niyetli görme konusunda daha az aceleci davranın. Ummadığınız kişiler tarafından üzülebilir, hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz.

3 numaralı ağacı seçtiyseniz;

Zeki ve mantıklı birisiniz. Düşünce şekliniz ve olayları düzgün analiz edebilme yeteneğinizle öne çıkmaktasınız. Arkadaşlarınız çoğunlukla bir konu hakkındaki fikirlerinizi sormak için size danışmakta olabilirler. Bu bilgili tavrınızı, kendi başınıza vakit geçirmekten hoşlanmaya borçlusunuz. İnternet üzerinde araştırmalar, yapıp yeni bilgiler öğrenmek, farklı kitaplar okumak size zevk veren aktivitelerdir. Bu sebeple yalnız vakit geçirmek sizin için sorun değil hatta tam tersi keyif vericidir. Ancak yine de kendinizi, bu duruma çok kaptırmamaya çalışmalısınız.

4 numaralı ağacı seçtiyseniz;

Olayların derinine inmeyi seven hatta felsefi bir yönü bulunan bir bireysiniz. Bu felsefi yönünüz duygusal bir aura ile kaplı olduğundan mantık ve duygusallığı birarada barındırabilen azınlıktansınız ve bu yönünüzle gerçekten de kendinize özgü bir yapıya sahipsiniz. Resim, sinema, tiyatro, edebiyat gibi alanlarda sanatsal eğilimlerinizin bulunması gayet yüksek bir ihtimal. Ancak bu içgörüsü yüksek karakteriniz bazı insanlara anlaşılmaz gelebilir. Bu yüzden bazı durumlarda diğer insanların huyuna gitmeniz ve onların anladığı dilden konuşmanız sizin açınızdan iyi olabilir.

5 numaralı ağacı seçtiyseniz;

Özgürlüğünüze düşkün ve içgüdüleriyle hareket etmeyi seven birisiniz. Tabi çoğu kez hayatın katı gerçekleri tarafından istediklerinizi yapmanız kısıtlanıyor ancak siz içinizdeki bu özgür parçanın kopmasına asla izin vermiyorsunuz. Sırf çoğunluk öyle istiyor diye kendi düşüncelerine ve isteklerine sahip çıkamayan kimseler size oldukça itici geliyor. Duygusal yönünüzde oldukça yoğun olduğundan kendi kendinize hislenerek, yanlız vakit geçirdiğiniz anlarda durduk yere duygulanmanız çok muhtemel. Böyle durumlarda derin bir nefes alarak kendinizi rahatlatın ve inancınızı kaybetmeyin.

6 numaralı ağacı seçtiyseniz;

İnsanlara karşı kibar ve sevecen birisiniz. Kolay kolay anlaşamadığınız birileri olmuyor. Özellikle de sevdiğiniz insanlara yardımcı olmaktan çekinmiyorsunuz. Ancak yine de dış dünyaya kapalı tuttuğunuz mantıkçı bir yanınız bulunmakta. Yalnız kaldığınızda kendinizi geliştiren şeyler, araştırmalar, okumalar vs. yapıyorsunuz. Hatta bu yönünüzü sizden başka kimsenin bilmiyor olması gayet muhtemel. İnsanları kırmamak için onlar hakkındaki gerçek düşüncelerinizi kendinize saklıyor ve onlara güleryüzle yaklaşıyorsunuz ancak şunu unutmayın ki, bazı durumlarda sizin fikirleriniz bu insanların hayatı üzerinde sandığınız gibi olumsuz değil tam tersi olarak olumlu etki yaratabilir.

Kaynak: filoji.com

9 yorum:

  1. Bugün ağaçlar güzel onları temsilen yazılanlar da öyle.
    Bu tür paylaşımlarını seviyorum❤

    YanıtlaSil
  2. Benim ağacım tam bana göre.:)

    YanıtlaSil
  3. hiç mi kötü insan yok yani, ne kadar inanmak istesem de fal gibi geliyor bana bu testler =D ama yani doğru çıktı söyledikleri..

    YanıtlaSil
  4. 6 yı sectm ama benim ki hic tutmadı :) ben aksine söylemezsem rahat edemem. İlla sorun neyse söylücem :)

    YanıtlaSil
  5. 4 numarayı seçtim ve tam olarak beni anlattı :) çok mutlu oldum

    YanıtlaSil
  6. 5 numara. Ne kadar da güzel açıklamış beni :)

    YanıtlaSil