DOĞUM TAŞINA GÖRE NASIL BİRİSİN?

19 Ekim 2017

OCAK (LAL):

Doğum taşına göre sen inançlı,pozitif ve iradeli birisin. Hayata her zaman pozitif bakıyorsun ve sahip olduğun değerlerin kıymetini biliyorsun. Kimseyi kırmaktan hoşlanmıyorsun. İradeli ve güçlü kişiliğin ile karşılaştığın tüm zorlukların üstesinden geliyorsun. Daima bardağın dolu tarafını görmeye çalışan birisin. Herkes senin ne kadar iyi niyetli ve yardımsever olduğunu bilir.

ŞUBAT (AMETİST):

Doğum taşına göre sen iyi kalpli,cesur ve kararlı birisin. Herkese karşı çok nazik ve saygılı birisin. Hayattan ne istediğini biliyorsun ve hedeflerine ulaşmak için azimle çalışıyorsun. İnsanlara karşı asla önyargılı davranmıyorsun. Ama sürekli negatif düşünen ve hayattan kolay vazgeçen insanlara tahammülün yok. Çünkü sen,her zaman mücadele etmeye devam etmekten yanasın.

MART (AKUAMARİN):

Doğum taşına göre sen merhametli,inançlı ve gerçekçi birisin.Senin için her şeyin kusursuz olmasına gerek yok.Hayatının geri kalanını sevdiklerin ile birlikte mutlu bir şekilde geçirmek sana yeter de artar bile.Yaşadığın tüm zorluklara ve karşılaştığın kötü insanlara rağmen her şeyin iyi olacağına dair inancını hiç kaybetmiyorsun.Çünkü sen,gülmek kadar ağlamanın da bu hayata dahil olduğunu biliyorsun.

NİSAN (ELMAS):

Doğum taşına göre sen hassas,güvenilir ve cesur birisin.Senin gönlünün güzelliği gözlerinden okunuyor.Etrafına bolca huzur ve mutluluk yayıyorsun.İnsanlar senin her sözünde samimiyeti hissediyor ve güven duyuyor.İşler kötüye gittiğinde ise,sen gayet sakin bir şekilde düşünür ve mutlaka bir çözüm yolu bulursun.Senin için her zaman bir çıkış yolu vardır.Ümitsizliğe kapılmaz ve tüm cesaretini toplayarak inandığın yolda ilerlemeye devam edersin.

MAYIS (ZÜMRÜT):

Doğum taşına göre sen uysal, merhametli ve dürüst birisin.Sen nazik ve uysalsın.Herzaman zarif,asil ve düşünceli davranabilen birisin.İlişkilerini ciddiye alır ve yönetilmekten nefret edersin.Olmadığın biri gibi görünmek istemezsin hislerinde her zaman çok samimi ve dürüstsün.Kusursuz bir eş ve ebeveyn olabilmek senin için önemlidir ve gerçekçi yaklaşımlarınla bunu başarıyorsun.

HAZİRAN (İNCİ):

Doğum taşına göre sen inançlı,azimli ve zeki birisin.Hangi iş ile uğraşırsan uğraş,sen daima özenli ve çok dikkatli davranıyorsun.Karşılaştığın sorunları derinlemesine irdeler ve ağırbaşlılığını koruyarak ne yapılması gerektiğine karar verirsin.Örnek gösterilen ve tecrübeleri ile birçok insana ilham veren birisin.

TEMMUZ (YAKUT):

Doğum taşına göre sen çalışkan,iradeli ve özgüvenli birisin. Kendine güvenen ve her zaman sağlam adımlar atabilen birisin.Belirsizliklerden hoşlanmıyorsun.Başarılı olmayı istiyorsun ve en iyisini yapabileceğine inancın tam.Rahat ve huzurlu bir hayat sürdürebilmek için elinden geleni yapıyorsun.Kötü niyetli insanlar ile karşılaşsan bile sen her zaman inandığın yolda ilerlemeye devam ediyorsun.

AĞUSTOS (PERİDOT):

Doğum taşına göre sen sabırlı,iradeli ve özenli birisin. Senin gönlünün güzelliği gözlerinden okunuyor.Etrafına bolca huzur ve mutluluk yayıyorsun.İnsanlar senin her sözünde samimiyeti hissediyor ve güven duyuyor.İşler kötüye gittiğinde ise sen gayet sakin bir şekilde düşünür ve mutlaka bir çözüm yolu bulursun.Senin için her zaman bir çıkış yolu vardır.Ümitsizliğe kapılmaz ve tüm cesaretini toplayarak inandığın yolda ilerlemeye devam edersin.

EYLÜL (SAFİR):

Doğum taşına göre sen hoşgörülü,dürüst ve saygılı birisin.En kötü gününde bile gülümsemekten asla vazgeçmeyen eşsiz bir kişiliğe sahipsin.Sana güvenen ve düşüncelerine saygı gösteren birçok insan var.Sözünün arkasında durabilen ve mantık çerçevesinde hareket eden birisin.Huzursuzluktan ve gereksiz tartışmalardan hiç hoşlanmıyorsun.

EKİM (OPAL):

Doğum taşına göre sen neşeli,dürüst ve sağduyulu bir insansın.Senin için her şeyin kusursuz olmasına gerek yok.Hayatının geri kalanını sevdiklerin ile birlikte mutlu bir şekilde geçirmek sana yeter de artar bile.Yaşadığın tüm zorluklara ve karşılaştığın kötü insanlara rağmen her şeyin iyi olacağına dair inancını hiç kaybetmiyorsun.Çünkü sen,gülmek kadar ağlamanın da bu hayata dahil olduğunu biliyorsun.

KASIM (TOPAZ)

Doğum taşına göre sen şefkatli,inançlı ve sabırlı birisin.Hayattan ne istediğini biliyorsun ve hedeflerine ulaşmak için azimle çalışıyorsun.İnsanlara karşı asla önyargılı davranmıyorsun.Ama sürekli negatif düşünen ve hayattan kolay vazgeçen insanlara tahammülün yok.Çünkü sen,her zaman mücadele etmeye devam etmekten yanasın.

ARALIK (FİRUZE):

Doğum taşına göre sen iradeli,güçlü ve sabırlı birisin.Hayata her zaman pozitif bakıyorsun ve sahip olduğun değerlerin kıymetini biliyorsun.Kimseyi kırmaktan hoşlanmıyorsun.İradeli ve güçlü kişiliğin ile karşılaştığın tüm zorlukların üstesinden geliyorsun.Daima bardağın dolu tarafını görmeye çalışan birisin.Herkes senin ne kadar iyi niyetli ve yardımsever olduğunu bilir.

Baykushsite

5 yorum: