GÜN -17-

18 Ekim 2017


Bugünün ilk resmi tok evin aç kedilerinden gelsin.
Sabah rutindi yalnız anne kız geç kalktık, kahvaltı yaptık beraber. Gündelik işler yapıldı. Çamaşır yıkandı asıldı. Salon temizlenecekti, geç kalktığım için yarına öteledim. Miskin miskin oturup Müge ANLI'yı izlemeye başladım. Tam 2. fincan çayı içeceğim arkadaşım sessiz arama yaptı whatsaptan. Geriye dönüş yaptım bu gün yemeğim var kahve içelim dedi. Benimde dünden yemeğim vardı, olur dedim.
12:00/ 13:00 arası TSHOP ta buluşmaya karar verdik.


Ben biraz evden erken çıktım, anneme dereotlu poğaça ve şeker kurabiyesi aldım. Parkta oturdum bir çay içip biraz dergi okudum.
Sonra kuaförüme geçtim biraz çene çaldık. O arada arkadaş aradı oğlan okulda rahatsızlanmış okula ilaç götürüp geleceğim dedi. Ben de dönüşte tel çaldır ona göre giderim dedim. Biraz çarşıda dolaştım. Sonra gidip TSHOP a oturdum. Arkadaş geldi bir kaç saat çene çaldık. Kalktık TURKCEL de işimiz vardı onu hallettik, ben oradan kedi maması almaya gittim. Arkadaş ile ayrıldık. Mama aldıktan sonra eve geldim.


Eve geldikten sonra tarhana çorbası yaptım, ovma turşu çıkardım.
Akşamdan yemeğim vardı, gerisi de yanına yapıldı.
Elime işimi aldım bitki çayımı yaptım, yeni bir renk uyumu hazırladım. Kala kala 40 motif kadı ha gayret:))


Birde birleştirilmesi var tabii....
Bir film açtım onu izledim.


Filmin ismi KIZIMI ALAMAZSIN
Konusu  Tatile giden kızın organ mafyası tarafından kaçırılması ve dedektif olan annesinin onu kurtarmasını anlatıyordu.
Film bitti annem ile yemeğimizi yedik, ağbim daha henüz işten gelmedi bekliyorum. Bu arada kitap okuyacağım bu yazıyı yayına verdikten sonra.
Hepinize hayırlı geceler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder