GÜN -5-

06 Ekim 2017



Cuma ve pazar günlerini çok seviyorum. Çünkü ağbim evde ve doğru dürüst bir kahvaltı yapabiliyorum. Zaten en büyük sıkıntım düzensiz yemek. Kahvaltıyı birlikte yaptık. O Sanayiye gitti. Hadi bu gün bir değişiklik yapayım yürüyüşe çıkayım dedim. Foto almayı unuttum ama yürüyüşü Gençlik parkında yaptım. 1 saat yürüyüş yetti döndük eve. 
Turşu şu bu işleri bittiği için mutfakta derin bir temizliğe girdim. Tam bulaşıkları yerleştirirken biri dürttü gittim su parasının son ödeme gününe baktım. Bu günmüş. Belediyeye ödemeye gittim. Annem giderken sipariş verdi; 
-bana gelirken tavuk döner al:))
Hay hay dedik, kendisi ikiletmeyi sevmez. 
Belediye veznesi öğlende çalıştığı için sırayı aldım oturdum. Sıra 419 işlem gören sıra 385. Derken yanımdaki bayan numara uzattı 403, fazladan almış. Severek değiştirdim. Belediyeye girer iken dışarıda hazırlıklar vardı hayırdır dedik ne ola ki.
Şirketten bir arkadaşla karşılaştık biraz lafladık. Hala evlilik yok mu falan dedi, bu saatten sonra zor dedik. Yanımdaki bayan evlenmemekle en iyisini yaparsın dedi. Biraz sohbet kurdum, kadını eşi 2 çocukla başka bir kadın için terk etmiş, böylece niçin iyi yaptığımı daha güzel bir anladım. Bu arada evlilik düşünmüyorum diye söylediğim bir zaman arkadaş bana kızıyor hayır deme açık kapı bırak nasibine diyor:)))))))
Sıramız geldi 80 tl su parası ödedik (belediye olarak en pahalı suyu bizim belediye satıyor) belediyeden çıktık alkışlarla ve çav bella şarkısı ile karşılandım kapıda. Bir an kendimi önemli biri gibi hissettim:))) Kristal iş sendikası yine eylemlere başlamış onların topluluğuna denk gelmişim. Döneri alıp eve gelmek için minibüs beklerken ağbim aradı, akşama yemek basit bir şey yap, ağır olmasın. Tamam dedik. Eve geldim  tok evin aç kedileri yine peşime düştü et kokusuna....


Bu da Hayko isimli kedim. Neyse kendilerine mama verdim. Annem bir güzel yemeğini yedi, yine TV başına geçti başladı Gelin evini izlemeye:))). Ağbim gelmiş o da anneme seviyor diye dereotlu poğaça ve şeker kurabiye almış. Bana da kabak çekirdeği almış:))
Yemek yedi, kahveye gitti. Ben de biraz güzellik uykusuna yattım. 
Döndüm durdum uyuyamadımmmmmmmmm
Canım çay istedi, bahçenin son demlerini yaşıyoruz ya bahçede hem biraz dergi okuyayım hem de çay içeyim dedim.



Tam bu ortamı hazırladım, ağbim geldi. Mal gelmiş gramajlarını aldı, malın bize geliş fiyatını hesapladık. Fon resim olarak kaldı, sadece çay içtik dergi okuyamadık. 
Akşam yemeği yendi, bulaşık yerleşti. Şimdi sırada bitki çayımı alıp kitap okuma var.Ne el işi yapabildim bu gün ne film izleyebildim....
iyi geceler...........


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder