GÜN -6-

07 Ekim 2017

Bu gün rutin günlerden biri idi. Sabah erken kalktım, 2 fincan çay içtim yine ekmek arası yedim. Günlük işleri yaptım, biraz nette blogları dolaştım.Elimden geldiğince günlükleri okumaya çalışıyorum. Sabah yağmur yağıyordu... Zaten hava durumunda batı bölgeleri için yoğun bir yağıştan bahsediyordu. ( şu an bu satırları gece yazıyorum ve gök gürlüyor )


Yağmur dindiğinde saat 11:00 gibi annemin mide ilacı bitmiş, eczaneden emanet almak için yola çıktım. Niyetim yürüyüşte yapmaktı. Eczaneye gidene kadar öldüm öldüm dirildim. Bir bel ağrısı geldi, yürümeme engel resmen. İlacı zor aldım, oradan HABİBOĞLU'na uğradım, bir çay ve kahve içtim. 


Bu arada biraz da OT DERGİSİ Okudum.


Kalktığımda niyetim, ilk önce kendi doktoruma ilaç yazdırmak sonra yürüyüş yaparak çarşıya inmekti. Fakat hayat her niyete şans tanımıyor ne yazık ki. Bel ağrımdan dolayı bu niyeti ertelemek zorunda kaldım. 
Özel hastanedeki doktoruma gidip biten ilaçlarımı yazdırıp raporumu tazelettim. Ordan minibüse binerek çarşıya indim. Karnım acıkmış olduğu için çorba içme kararı aldım. Çorbacıya gidip bir kelle paça çorbası içtim. Oradan MİGROS'a geçip bir KAFKA OKUR dergisi aldım. Vetenirere uğrayıp, bizim tok evin aç kedilerine mama aldım. Markete uğrayıp bir Marul alarak minibüs ile tekrar eve döndüm.
Elime işimi alıp film arayışından sonra Drone de karar kılıp onu izlemeye başladım.



CIA için insansız hava araçlarını yöneterek çok sayıda operasyona katılıp insanların ölümüne yol açmış Neil (Sean Bean), iş dışındayken gerçeklerden habersiz eşi ve oğluyla birlikte huzurlu bir yaşam sürmektedir. Bir gün evlerinin yanına taşınan Pakistanlı iş adamı Imir (Patrick Sabongui) böyle bir saldırıda eşi ve kızını kaybetmiştir ve Neil'ın gerçek kimliğinden haberdardır. Yavaş yavaş Neil ve ailesiyle yakınlaşan acılı adamın tek istediği, Neil'ın da aynı acıyı yaşamasıdır.  

 Biraz maillerime baktım. Güzellik uykusu çekeyim dedim, yine dön o yana dön bu yana uyuyamadım kalktım.  Tek film kesmedi 2. filmi izlemeye karar verdim.


KADIN AFFETMEZ

Amerika kuzey ve güney sivil savaşı, Virginia'nın ıssız bir yerindeki bir kız okulu ve kızlardan birinin mantar toplamaya gittiğinde karşılaştığı bir düşman askeri. Savaş sırasında kendi başına savaşı atlatmayı bekleyen ve sadece bir avuç genç kız ve bir öğretmenin kaldığı özel bir kız okulunda hayat her zaman ki monotonluğunda geçiyordu ta ki kızlardan birinin mantar toplamaya çıkıpta yaralı bir düşman askerini bulmasına kadar. Hayatı kurtarılan onbaşı McBurney bu ıssız bölgedeki kız okuluna geldiğinde hayatının kurtarılıp kurtarılmayacağını bilmiyordu. Çünkü onu her an düşman askerlerine teslim edebilirler ya da ona daha kötü şeyler de yapabilirlerdi!

Sabahtan akşam yemeği olarak patlıcan yapmıştık. Annem ile oturduk akşam yemeğimizi yedik. O şimdi yatacak. Benim ise tercihim kitap okumak bu arada ağbimin işten gelmesini beklemek.

Hepinize güzel bir pazar diliyorum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder