GÜZELLİK MÜTHİŞ BİR KUDRET, GÜLÜMSEME ONUN KILICIDIR.

25 Ekim 2017


Tombalağım ile merhaba sizlere. Bu gün yine buralar yağmurlu.
Bu yağmurlu havada ağbim yine işe gitmedi. Sabah ben yatarken hepsi kahvaltı yapmış.  Kalktığımda kahvaltı sofrası hazırlamaya başladığımda annem biz yaptık dedi, yine kaldım ekmek arasına. Taze çay demledim annemle birlikte içtik. Saat 11:00 gibi biten ilacımı yazdırmak için tıp merkezine gittim. Domates aldım eve getirdim. Sonra bu yağmurda çarşıya indim. Babamdan bağlanan maaşı çektim, cep telefonlarını, ev telefonunu, interneti ödedim.
Evden acele ile çıktığım için makyaj yapmadım. Makyaj yapmayı pek sevmiyorum. Bunu da hiç dert etmiyorum. Ancak özel günlerde yapıyorum. Bir de son zamanlarda Jaleciğim zorluyor hiç olmazsa göz kalemi kullan diye onu bile unutuyorum. Bugün de unutmuşum ve Jale ile de buluştuk. Kahve içecektik benim karnım aç dedim. O zaman ciğer yiyelim dedi. Oturduğumuz yerden kalktık ciğerciye gittik, afiyetle lüplettik. Oradan çıktık kibrit kutusu kadar olan alışveriş merkezini turladık. Kahve içmeden ayrıldık. O annesine gitti, ben tavukçuya, bir göğüs aldım. Tok evin aç kedilerine yem aldım. Eve geldim. Ağim dünyanın ekmeğini almış eve. Annem ha bire söyleniyor. Allah doyursun diyor:))) Akşam yemeğini yaptım. Şu an herkesin karnı tok geç yenilecek ihşallah. Ağbim kahvede, annem uyuyor bana da kitap okumak düşüyor.
Hayırlı akşamlar,


12 yorum:

  1. Bu tombalak ne tatlıymış böyle maşallah

    YanıtlaSil
  2. Ağzı, burnu tam yemelik, pek güzel:))

    YanıtlaSil
  3. Tombalağı sevsinlerrr...

    YanıtlaSil
  4. O sarı minnoşu ısırırımmmm
    Bu arada paylaştığın değersizlik yazısına bayıldım. Ne kadar doğru söylemiş. O yüzden herkese hak ettiği kadar değer vermek gerek!

    YanıtlaSil
  5. Bencede birisi bize değer veriyor diye daha değerli olmayız yada değer vermezse değersiz olmayız.

    YanıtlaSil