İNSANIN ÖZÜ NE İSE GÖZÜ DE ONU GÖRÜR

26 Ekim 2017


Dünkü yağmurdan sonra sardunya çiçeğinin görüntüsü ile merhaba.
Sabah ki rutin işlerden sonra baktım ki kot pantolunu ağ kısmından açılmaya başlamış poşete koydum  terziye götürmek üzere çarşıya gittim. Terziye gitmeden benim parka uğradım biraz dergi okudum.


Ajda çay içtim, arkadaşım Jale'yi aradım oda Gratiste imiş, indirim varmış. Far bakıyormuş kendine, ben parktayım istersen gel kahve içelim dedim. Iyk mıyk dedi, ikna ettim geldi. Birer kahve içtik, biraz sohbet ettik. Far konusunda renkleri güzelmiş dedim, kanıma girdi bende alayım dedim.
Biraz sonra parktan çıktık, terziye gittik pantolonu verdim. Bir iki mağaza gezdik. Büyük beden mağazasına gittik, herşey çok güzel ama para yok:))) MADAME COCO ya gittik, arkadaş kendine salata kurutucu aldı. Oradan çıktık GRATİS'e gittik ben de far aldım, bakalım günlük kullanmaya çalışacağım ama söz veremiyorum. Özel günlere kalabilir yine. 


Eve geldim, ıspanak ayıklayıp yıkadım. Karnıbahar haşladım. Akşam yemeğini hallettik. Sabah bir film izlemiştim, tekrar bir film  açtım netten,


BUZ FIRTINASI

Atmosfere giren bir göktaşı iki parçaya ayrılır. İlk parça, yılbaşı kutlamaları yapmakta olan küçük bir dağ kasabasının merkezine düşerdüşmez çevresindeki herkesi ve herşeyi aniden dondurur. Diğer parça ise kar ve buzların ortasında tropikal bir bölge oluşturur. Kasabanın ve insanlığın kaderi bu iki parçayı birleştirmeye çalışan üniversiteden araştırmacı bir genç kız ve yerel halktan bir adama bağlıdır.


ÖLÜMCÜL DENEY

Bir grup üniversite öğrencisi klinik bir ilaç denemesinde yer alır. Deney beklenmedik bir yan etkisi ortaya çıkar ve kendilerine ölenlerin vahşi görüntülerini gösterir. Beklenmedik yan etki dolayısıyla nasıl öldürüleceklerini görmeleri de cabasıdır. Sonra ise bunlar gerçekleşmeye başlar. Kaderden kaçmak için zekice hamleler yapmaları gerekmektedir. Ancak bu süreçte katilin aralarında olduğunu keşfederler… Katilin de tıpkı onlar gibi geleceği görebildiğini fark eden grup, hayatta kalabilmek için bir adım önde olmak zorundadır…

Sabah işimin yeni bir renk karışımını hazırladım artık motiflerde sona yaklaşıyorum, iş birleştirmeye kaldı.


Komşu rahatsızlanmış, anneme kesin astımdır dedim. Kendim de astım hastasıyım. Sigara kullanmaktan tabii.. Allahtan 21 gün beyne ters emir uygulaması ile sigarayı bıraktım. ( çelınç bilgisi)
Umarım kısa zamanda oda bırakır. Ama zor... Az önce evden kaçmış geldi bizde sigara içti.
Benden haberler bu kadar.....

4 yorum:

  1. Başlığa bayıldım:) kendi kendine yardım almadan sigarayı bırakmak harika . Tebrik ederim . Ölümcül deney filmini izleyeceğim en kısa zamanda inşallah ilgimi cekti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 21 gün olayı çok güzel şimdi şekeri bırakmak için başlayacağım bu tekniğe.

      Sil
  2. Sigarayı bırakman mükemmel bir seçim olmuş, tebrikler. Nedir bu "12 gün beyne ters emir uygulaması" merak ettim... Annene de selamlar, motiflerin çok güsel ;-*)

    YanıtlaSil