NE KADAR YAŞADIĞIMIZ DEĞİL NASIL YAŞADIĞIMIZ ÖNEMLİDİR

29 Ekim 2017


Sabah erken kalkıp kahvaltımızı yapan ben hemen camekana bayrağımızı astım. Agbim dün yağan yağmurda sergi çadırını ıslatmış onu serdik kurusun diye. Günlük rutin işleri yaptım. Hava da bayram niyeti ile çok güzeldi. Ben de saat 11:00 civarı evden çıktım.


Kasım ayı KAFA dergisi gelmiş ve kapakta bayrama uygundu. Parkıma gittim, artık kapalı alanda oturuyoruz. Çay içip BAVUL dergisini okudum. Daha sonra oradan kalktım, yarın şeker 21 gün detoxsuna başlayacağım için son kez asuman tatlısı yemek için Köşem pastanesine gittim. 


Orada bir kahve içip asuman tatlısını yedim son kez. Eve yürüyerek döndüm, akşam yemeği için biber dolması yaptım. Daha sonra elime işimi alıp internetten bir film açtım.



Güney Kore yapımı olan filmde . Tek başına mafyayı çökerten kiralık katil Sook-hee, gecenin sonunda yaralandığı için kaçamaz ve polislerin eline geçer. Ancak devlet görevlileri onu hapse atmak yerine, kimliğini değiştirerek Sook-hee’yi yeniden yaratmayı seçerler. Artık kiralık katil Sook-hee tetiği polis için çekmektedir. Ve her şey Sook-heenin bu teklifi kabul etmesinden sonra başlar.

Aksiyon filmi idi sevenlere tavsiye ederim.
Her gün 1 yada 2 film izlemeyi seviyorum. Çalışır iken şehrimde sinema olmadığı için gidememenin, acısını şimdi internetten film izleyerek çıkarıyorum. Şu an büyük bir alışveriş merkezi yapılıyor güzel bir sinema salonu ve D&R beklentim var ihşallah.

Bu yazı günün anlamına uygun bir TBT olsun POZİTİF DERGİSİNDEN.


Hepinize hayırlı akşamlar,

3 yorum:

  1. 21 şeker detoksunda size başarılar, başlamadan asuman tatlısı nedir diye hemen sormak istiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Asuman tatlısı;
      https://www.youtube.com/watch?v=nq3jaorCYBM
      linkinde görebilirsiniz.

      Sil
    2. Hafif bir tatlıymış, işin içinde çilek de olunca baştan kabul. Afiyet olsun.

      Sil