BİR ADAMI ALTINDA ÇALIŞANLARA KARŞI SERGİLEDİĞİ TUTUMLA DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ.

10 Kasım 2017


Anneme aldığım bir başka çeşit kasımpatının çiğ düşmüş hali ile hepinize merhabalar.
Hayat normal rutin bir şekilde devam ediyor. Arada yaşanan farklılıklar, çarşıya gidişler, arkadaşlar ile kahve veya çorba içişler.
Dergi okumalar, kitap okumalar, yeni çıkan kitapları incelemek ve not almak.


Ağbim rahatsız şekerden parmağında yine yara çıktı. Böyle durumlarda çok korkuyorum. Pansumanını çok temiz ve düzenli şekilde yapmak çok önemli.
Tok evin aç kedilerinden biri de aşağıda...

Film izlemeye çalışıyorum..


Yetim olan Félicie Milliner sakin bir köyde yaşamakta olan küçük bir kızdır. Ancak Felicie’nin büyük bir hayali vardır, o da bir balerin olabilmektir. Bunun yolunun köyde kalmaktan geçmediğini bilen küçük kız kırsal Brittany’i terk ederek Paris’e kaçar. Burada bir yanlışlık sonucu farklı biriyle karıştırılır. Ancak bu yanlışlık ona hayallerinin yolunu açar. Felicie bu karışıklık sayesinde Büyük Opera binasının öğrenci kontenjanına girmeyi başarır. Peki küçük kız kimse durumu anlamadan hayallerine kavuşabilecek midir?…


BİR ADAMI ALTINDA ÇALIŞANLARA KARŞI SERGİLEDİĞİ TUTUMLA DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ.
Mobing  denilen bu davranış biçimin en ağırını yaşamış bir insan olarak 16 yıl bu  olaya sabrettim. Sabrı geniş bir insanım. Sadece iş hayatında mobing görmüyoruz hayatın her alanında bu mevcut. Bununla başetmekte sabırla olur. Pes etmek bu durumdan yorulduğunuzu gösterir. Pes etmemek ise cesaret gerektirir.


Hepinize hayırlı geceler ve güzel bir hafta sonu diliyorum.

2 yorum:

  1. Başlığa kapılıp geldim söz çok doğru, yemeği dışarıda yerken garsona karşı tavırlarından da çok kolay anlaşılır manipülasyon yapmıyorsa. Abinize çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil