DOKTOR YARAMA BİR ÇARE

12 Kasım 2017


Anneme aldığım kasımpatı renklerinden biri, üstüne çiğ düşmüş hali..
Günlük rutin bir hayat devam ediyor. Kahvaltı, ev işleri, çamaşır ütü. Sosyal bir faaliyetin olmadığı ilçemizde tek sosyallik dışarı çıkıp gezebilmek ya da ayda yılda bir sinemaya gitmek. Oflu hoca 4  filmi şehrimizde çekiliyor, hareket var biraz:)))


Korsanın kardeşi karam bu da.. Bahçe kedilerinden. 

Ağbimin ayağında şekerden yara açıldı. Şimdilik pansuman yapıyoruz umarım kapatırız yarayı. Hepimiz psikolojik olarak çöktük. Dün hiçbir şey yapmadım. Bu günde öyle. Sadece 2 film izledim..



 Dedektif Galban partnerini yakın bir zamanda kaybetmiştir ve onun ölümündeki sırları ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Fakat gerçeğe yaklaştıkça polis teşkilatındaki yolsuzluklara ve genç bir kadını ilgilendiren tehlikeli sırra da yaklaşacaktır. 



Geçirdiği bir trafik kazası sonrasında sürekli aynı günü yaşamak zorunda kalan ve bu süreçte hayatındaki pek çok gizemle yüzleşen Samantha’nın hikayesi..

Her şeyi değiştirmek için bir günün olsaydı? Samantha Kingston her şeye sahipti; mükemmel arkadaşlar, mükemmel bir erkek arkadaş ve mükemmel gözüken bir gelecek ancak her şey bir anda değişiverdi. Bir gecenin ardından Sam olmayan bir geleceğe uyanır. Artık aynı günü sürekli yaşamaya başlamıştır. Bu tekrar içerisinde hayatının mükemmelliğini sorgulamaya başlar. Raydan çıkmış hayatının gizemini çözmeye başlamasıyla birlikte etrafındaki insanların sırlarını açığa çıkarmaya başlar. Sam bu süreç içerisinde bir günün ne kadar değerli olduğunun farkına varır. Etkilenen sadece onun hayatı değildir, etrafındaki insanların hayatı da en az onunki kadar etkilenmektedir.

Herkese hayırlı geceler ve haftalar dilerim.

3 yorum:

  1. Niye o kasımpatıları benim için koyduğunu düşünüyorum bilemiyorum ;-)))) çok mutlu oluyorum görünce... Filmleri yazarken beğenip beğenmediğini yazarsan, tavsiye ettiklerini listeye alayım Özlemcim olur mu? Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kasımpatılar herkes için:)) annem çiçek sever bende ona çiçek almayı severim. Filmleri yazarım tabi ki. Şu an sana bir film tavsiye edeyim.
      AĞUSTOSTA SİS filmini severek izleyeceksindir.
      Sevgiler,

      Sil