EN MUTLU OLANLAR BAŞKALARI İÇİN EN ÇOK ŞEY YAPANLARDIR.

02 Kasım 2017


Sabah kahvaltıdan sonra günlük rutin işler yapıldı, arkadaşım Jale aradı, buluşalım dedik. saat 11:00 gibi evden çıktım. Telefondan adım sayarı açtım. İlk önce yüncüme gittim motifleri  eklemek için beyaz ip aldım. Daha sonra parka geçtim, arkadaş gelene kadar ajda çay içtim. Arkadaş geldi biraz sohbet ettik, eşine küflü peynir alacakmış, hadi dedik birer kelle paça çorba içelim parktan çıktık. O peynir almak için peynirciye gitti geldi. Bir arkadaşımız daha var onu da çağırdık,işi olduğunu gelemeyeceğini söyledi. Çorbamızı içtik ban toka aldık ayrıldık. Ben tıp merkezine gidip ilaçlarımı yazdırdım. Oradan ana sağlığa geçtim, annemin ilacını yazdırdım. Eczaneden ilaçları alıp eve geldim. Film izlemeye başladım.


TEHLİKELİ ARAMA

Sınıf dışında, Brady (Garrett Clayton) ve en yakın arkadaşı Sam (Gregg Sulkin) vakitlerini insanlara telefon şakaları yaparak ve bunları da milyonların izlemesi için internete yükleyerek geçirmektedir. Şöhretleri arttıkça, çocuklar da şakalarını tehlikeli düzeylere taşırlar. Bir akşam Brady ve Sam, gizemli biri tarafından telefon çağrısı alırlar, bu sefer ikilinin kendisi korkunç ve ölümcül bir şakanın kurbanı olmak üzeredir.

Gerilim filmi severler izleyebilir.


EKSİ 6 DERECE


Tavsiyesi idi. Gerçek bir hayat hikayesi olduğu için ilgimi çekti. 

Motifleri beyaz ile eklemeye başladım. Malum yaptığım işleri genelde hediye olarak yapıyorum. Hediyeleşmeyi seviyorum, hem kendim mutlu oluyorum, hem karşımdaki mutlu oluyor.

Akşam yemeği olarak sadece tarhana çorbası yaptım.
Annem ve ben yedik, o yattı ben ağbimi bekliyorum ....

HAYIRLI GECELER....



5 yorum:

  1. Mutlu insanların üç özelliği sevmek, yardım etmek ve şükretmek.

    YanıtlaSil
  2. Motifleri beyazla eklemen harika olacak bence ;-;) Çiçekler tam anlamıyla patlayacak. Ayrıca ey yüreğini sevdiğim, bu nasıl kıymetli bir hediye olur vereceğin kişi için, çok kıymetli, göz nuru, el emeği...
    Eskiden (yakın zamana kadar) ben de önce başkalarını mutlu etmek gerekir diye düşünürdüm ama artık öyle düşünmüyorum. "Her şey seninle başlar" diye bir felsefe yapmaya zorluyorum artık kendimi...
    Ara sıra işini de göster, biliyorsun çok merak ediyorum.. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendim mutlu olduğum sürece çevreminde mutlu olması gerekir. Hediyelerim kuzenlerimin çocuk ya da torunları oluyor.

      Sil
  3. "EN MUTLU OLANLAR BAŞKALARI İÇİN EN ÇOK ŞEY YAPANLARDIR."

    Başlığa bayıldım ♥

    Hediyeleşmeyi ben de çok severim hele de el emeği göz nuru olunca yeri bir başka her zaman..
    Mutlu hafta sonları dliyorum

    YanıtlaSil