İNSAN BİRLİKTE SUSARAKTA MUTLU OLABİLİR.

25 Kasım 2017


Resim alıntıdır.
Başlık Kafa dergisindendir.

Resim çekmediğimden dolayı kendi resimlerimden ekleyemiyorum.

Her zamanki rutin günlerden biri idi, kahvaltı et, ortalık temizle, çamaşır yıka, kurut, ütü yap. Yürüyüşe git. Parka git, çay kahve iç..

Dün bu gün 2 film izledim onları paylaşayım dedim.


VATANDAŞ ( GÜZELDİ)


Amerikan yeşil kart piyangosu kazanan bir Arap göçmen Ibrahim Jarrah 10 Eylül 2001 tarihinde New York gelir. İşleri hiç bir zaman doğru gitmeyen kişi olarak kendini tanımlayan Jarrah bu kez hayatını değişmeyi, hayalinde olan ve küçüklüğünden beri iyi bildiği araba satış işine girmek için uğraşacağını ve New York onun için bir umut olacağını düşünürken işler yine umduğu gibi yine gitmez. Daha hava alanın da terslikler başlar iken bir de kendisini çevresinde gelişen olaylar sonucu 11 eylül saldırıları içine bulmaya başlayacak..


İSYAN ( basit bir robotik film)

Revolt, insanlığın sonunu getirmesi an meselesi olan bir uzaylı istilasının son günlerinde geçiyor. Afrika kıtasında görevli olan Amerikalı bir asker ve Fransız bir sıhhiyecinin işbirliği yaparak bu saldırıdan sağ kurtulma çabasını izleyeceğiz. Bir yandan sığınacakları güvenli bir bölge ararken bir yandan da birbirleriyle uyum içinde çalışmayı öğrenmek zorunda kalacak bu zoraki ikili.

Hepinize güzel bir hafta sonu dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder